Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
u dveří na terasu mi chybí tesnění, které by mělo být vsazené v hliníkové liště, které těsní dveře k prahu (viz. fotka). Můžete mi prosím poradit, jaký typ těsnění mi chybí a kde ho objednám na netu, abych ho mohl koupit 1-1,5 m? Dále se chci zeptat jak řešite, když protahujete pod zašupovacíma dveřma? taky nějaké "prachové" těsnění? můžete mi prosím poradit?
Díky moc všem
tmac
Neřekl bych, že ti chybí těsnění. Vždyť tam je. Hned za tou lištou. Vkládaný celoobvodový. Tahle lišta bude asi nějaká varianta okapnice.
Zašupovačky myslíš vnitřní? Mezi místnostmi? Tam to je dost problém. Buď budou dveře jezdit lehce a potáhne pod nimi, nebo se tam naroubuje nějaký těsnění, který se na šoupačky ovšem nedává a pak zase nebudou jezdit lehce.
A včil mudruj.
Zdravim, Tesneni tam mate samozrejme, celoobvodove je zafrezovane v drazce, je videt i nafoto. v hlinikove liste zadne tesneni byt nema. Pokud Profukuje pode dvermi, tak staci jen postelovat, pokud se do toho nechcete poustet sam, zavolejte firme, prijedou. Jestli to montovali nedky nedavno, tak je to normalni jev. mej te se.
chlapi, v ty hlinikovy liste na 100 % tesneni ma bejt, ale je to tesneni, proti desti! kde ho ale vzit, tezko rict ten hlinikovej profil mi prijde divnej, ale tesneni v nem proste muselo byt, jinak by nebyl tak hlubokej profil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.