Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zedník u nás dělal nivelaci podlahy. Podlaha zůstala měkká-když po ní přejedu nehtem zůstane rýha.
V jedné části (asi tak 1,5m2) je prohlubeň, kde nejhlubší místo je zhruba 3mm. Čím to opravit?
Na podlaze bude plovoučka, pod ní arbiton 3mm a asi tam dáme i parotesnou folii. Bude potřeba tu podlahu nějak opravit, když je taková měkká?
Nesavá plocha zhruba 20m2, penetrace týden předem 2x, dilatační pásku jsme dali, 10 pytlu nivelace Weber, Zedník nechtěl odměrku, prý to má v oku, ježka nepoužíval, že se to nemusí. Ten binec, co tam je tam nanosil on, měl to pohlídat otec, neměla jsem čas, tvrdili mi, že to zametli, ale to už měl zedník v krvi asi flašku slivovice, kterou tajně vypil, ale to jsem se dověděla až večer. Nebude to tam také dělat nějaké problémy?
Prosím o radu,
děkuji
Tak takové zákazníky mám tak 10 - 15 ročně.
Podlahu nám stěrkoval zedník, podlaháři pomoc.
Proč to nedořešíte se zedníkem?
Nesavá plocha zhruba 20m2, penetrace týden předem 2x, dilatační pásku jsme dali, 10 pytlu nivelace Weber
Při spotřebě cca 1,7Kg / m2 / 1mm srovnával cca 7,3mm/m2, kdo dělal ten beton? Také zedník?
Měkká? nevadí až vyschne bude to OK. Nic to neudělá, pod plovoučku to stačí. Není stěrka jako stěrka.
Dobrý den,
díky za odpoveď.
Žijeme na vesnici a když se náš dům stavěl, dělalo se vše svépomocí s kamarádama a rodinou, tady to tak dřív chodilo a málokdo koho znám to má lepší. Takže ta podlaha je dělaná někdy v roce 1988-1990 nevím. A ten velký rozdíl tam byl hlavně kvůli tomu, že tam byla příčka, kterou jsme vybourali a chodba byla cca (jak kde ) o 5mm výš, než kuchyně.
Toho zedníka mi doporučili jedni známí, říkali že to umí i on tvrdil, že to umí-nemohla jsem vědět, jak na tom je...on není zedník jako zedník- (jeden nám vyléval podlahu před lety a měl to krásné, nic se tomu nestalo, takže asi tak bych vám to řekla)
,,Podlahu nám stěrkoval zedník, podlaháři pomoc.
Proč to nedořešíte se zedníkem?"
S ním už to řešit nechci (nevěděla jsem, co to je za člověka) proto se ptám tady, od toho tady forum je, nemusíte být tak útočný. Ať vím, na čem jsme, jestli se to musí dělat znovu nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.