Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šroubováky elektro

Od: trtr odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřeboval bych poradit, zda zvolit elektrikářské šroubováky značky Narex řady E line či šroubováky Wera Kraftform Classic. Šroubováky budou určené do domácnosti na nouzové opravy v elektroinstalaci, žádná profesionální práce, ale na nekvalitní nářadí jsem háklivý, takže klidně dám i více peněz, jen aby to vydrželo a bylo bezpečné. Obě řady šroubováků by měly být kusově kontrolované a navíc Wera splňuje i certifikát VDE.

Základní znalosti elektroinstalací a elektro předpisů dle vyhlášky 50 ovládám, nicméně se tím neživím. Když něco opravuji, tak samozřejmě pracuji bez napětí a kontroluji přítomnost zkoušečkou, kde je třeba, tak přizvu známého elektrikáře s platnými zkouškami.

Je tady nějaký elektrikář, který by doporučil vhodné šroubováky, případně i kleště? Staré Narexy elektro a kleště už dosluhují.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petan86*
hodnocení

1x
Mam elektrikarske sroubovaky narex vic jak 10 let, jako elektrikar jsem je pouzival denne, kdyz jsem se tim chvili zivil a muzu rict ze jsou praticky bez ujmy za ty roky. Co se tyce klesti pokud mas na mysli stipaci tak muzu doporucit znacku knipex (bohate staci nizsi rada) meli je tenkrat (pred 7lety) vsichni spolupracovnici a spokojenost.
trtr
hodnocení

Zdravím, díky za příspěvěk. Kleště bych si představoval štípačky, kombinačky a dlouhé či zahnuté rádiovky.

albatros498022*
hodnocení

0x

Osobně mám Narexy a spokolenost za dobrou cenu, ostatně pokud jsi Narex měl a byl spokojen tak není co řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]