Nejste přihlášen/a.
Zdravím, vyměnili jsme špaletová okna za dřevěná jiného typu. Měnili jsme je proto, že vracíme starší dům do původní podoby a okna byla špatně utěsněná. Mám okna na dvoře a jak je prohlížím, tak se mi zdají být zachovalá. Dřevo není shnilé, ani známka po červotočovi. Myslím, si, že kdyby si je chtěl někdo obrousit, natřít a dnešními technologiemi utěsnit, mohla by dobře sloužit. Nebo je mám vyhodit? Okna jsou klasika trojdílná, dvoudílná a malá "záchodová".
Dobrý den, pokud byste chtěl okna darovat, je skvělá adresa www.nevyhazujto.cz, kde nabízí lidé věci, které je jim líto hodit na skládku nebo do kontejneru. Nabídnuté věci se většinou cca do hodiny udají. zdravím, matylda
Dobrý den, můžete zkusit podat si inzerát a ta okna nabídnout za odvoz. Třeba by si je někdo vzal na skleník či pařeniště. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.