Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špaletová okna

Od: vlajami* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, vyměnili jsme špaletová okna za dřevěná jiného typu. Měnili jsme je proto, že vracíme starší dům do původní podoby a okna byla špatně utěsněná. Mám okna na dvoře a jak je prohlížím, tak se mi zdají být zachovalá. Dřevo není shnilé, ani známka po červotočovi. Myslím, si, že kdyby si je chtěl někdo obrousit, natřít a dnešními technologiemi utěsnit, mohla by dobře sloužit. Nebo je mám vyhodit? Okna jsou klasika trojdílná, dvoudílná a malá "záchodová".

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

matylda*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud byste chtěl okna darovat, je skvělá adresa www.nevyhazujto.cz, kde nabízí lidé věci, které je jim líto hodit na skládku nebo do kontejneru. Nabídnuté věci se většinou cca do hodiny udají. zdravím, matylda

ano přijedou si pro ně méně přizpůsobiví, omrknou to u vás, a pak si k vám přijedou i pro nějaké ost. věci, které nenabízíte. Dejte na to pozor.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete zkusit podat si inzerát a ta okna nabídnout za odvoz. Třeba by si je někdo vzal na skleník či pařeniště. Zdravím!

paw*
hodnocení

0x
Problem je v tom, aby je nekdonpouzil, musi mit na ti prislusnou diru a kdyzbuz nekdo meni okna, da tam plastaky nebo eurookna. Kdyz jsme vyndavali okna ze stareho baraku, tak jrudla sla do sberneho dvora a ramy do pece. Z kridel se nam nechtelo vyklepavat sklo, jinak by tez byla na zahrati.

hodnocení

0x

nabídnout na inzerát.

moto*
hodnocení

0x

Nabídnout je na Aukru, třeba od koruny. Já se takto zbavuji nepotřebného. které je mi někdy líto vyhodit a jinému by mohlo posloužit. Někdy je to i zábavná hra. Aukru říkám virtuální popelnice. Občas tam zase něco nakoupim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]