Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barvy Dulux

Od: zyx odpovědí: 1 změna:

Zdravím. Nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi barvou Dulux Vinyl Matt a barvou Dulux Perfect Matt, kterou míchají v OBI?

Prodavačka v OBI mi říkala, že Dulux Vinyl Matt už je stará barva, která se nedělá a místo ní je Perfect Matt, ale to se mi nezdá, na stránkách Duluxu jsou mezi produkty obě barvy.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

rarasek
hodnocení

0x

Zrovna jsem Dulux kupoval..Maji tri druhy : Vinyl Matt, Expert Matt a perfekt matt.

Dulux je vynikajici barva (to jen mimo otazku ) :) lisi se kryvosti omyvatelnosti.

Ta zakladni neni omyvatelna a hur kryje ostatni lepe kryjou a jsou omyvatelne. Samozrejmosti je ze se lisi cena.

Ja jsem kupoval v baumaxu Expert Matt (stredni cesta) za 1490kc 5l. Je to dost ale vysledek je luxusni.

Podklad jsem predtim penetroval

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]