Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zase ta nivelace ![]()
Mel bych dotaz - mam udelanou nivelaci den brave premium quartz. Plocha cca 30m2. Problem je, ze na jednom miste (foto) cca na m2 je popraskana (1-3mm). Zkousel jsem dat do spary spachtlu a vydloubnout ale nivelace drzi ani sroubovakem nejde a je pevna. Zvuk ma ale trochu dutejsi nez na jinych mistech. Je vylita cca 3-4tydny. Teplota v pokoji 20stupnu a vlhkost je tam ted 52%. Takze si myslim, ze uz by mela byt docela kvalitne vyschla.
Muj dotaz : muzu na to dat laminatku? Chrozí ze se to bude zhorsovat? Nebo ze se odloupne?
Podklad jsem penetroval presne podle navodu a instruktazniho videa ale asi na tom miste bylo malo. Zkousel jsem i savost podkladu pred vylitim ale ne vsude, bohuzel to by asi neslo.
DIKY ZA RADY ![]()
Není problém tento povrch ječtě vystěrkovat akrylátovou disperzí,pokud vzbuzuje nedůvěru.Po vyschnutí a položení mirelonu,nebo případně dřevovláknitých desek jako kročejového tlumení nic nebrání položit podlahu.
JABRAKA
Dekuji za odpoved.. jen bych se rad zeptal jaky vyznam ma akrylatova disperze? To jsem jeste neslysel ![]()
To ma nejak zpevnit nivelaci? Jestli bych mohl otravovat bylo by mozne mi doporucit i znacku disperze pripadne nazev?
Moc DIKY ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.