Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho vytvrdne beton

Od: clayman® odpovědí: 4 změna:

Zdravím Vás,
udělal jsem betonovou "dlaždici" o velikosti cca 90x90x7cm vyztuženou kari sítí. Zajímalo by mě, jak dlouho ji mám nechat než s ní začnu manipulovat, abych jí hned nerupnul.

Beton podle řečí zraje cca 30 dnů, ale s tím se samozřejmě odmítám smířit :) Nestačí týden? Nejde mi o to, jí hned zatěžovat, ale o její transport na místo určení.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

2x

šlápnout na ní můžete za jeden den a aby vám poředně vytvrdla a mohl jste s ní manipulovat tak je zapotřebí tak 5 až 7 dní na vytvrdnutí.

hodnocení

2x

Po tydnu ma beton 75% pevnosti. Jen je nutne aby byl alespon prvnich par dni mokry, ale to urcite vite.
Jinak vse o betonu je zde:

uloz.to/...

doplněno 18.05.09 12:12:

Tu vlkost bych zajistil zabalenim do igelitu.

hodnocení

díky, přesně tohle jsem chtěl vědět.

miljan*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]