Nejste přihlášen/a.
Někdo někde kdysi sháněl číslo ložiska odtahového ventilátoru Atmos ( z DC 32) - jedná se o 2 stejná miniložiska č. NNB -1340 HH, demontoval a montoval jsem si je sám, nepříjemný pískavý zvuk je odstraněn..
tak to jste mě potěšil kdysi tu někdo psal že ty kotle nevydrží výc jak 8 let . Já jsem ho přesto pořídil a ted má teprve 7 takže bych měl mít ještě dost času
No, není třeba jásat, protože je to jako se vším..., ale mohu vás uklidnit ještě tím, že celou dobu topím téměř tak, jak bych neměl - prý ten můj způsob topení snižuje výdrž kotle, ale mně je to jedno a topím, jak já uznám za vhodné a hlavně výhodné... A ještě dodávám, že přesně před 2 lety mi začal téct v násypce, stačilo speciální akci + 5 l vodního skla a fachčí dál, jen je otázkou, jak dlouho vydrží...zdar..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.