Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel Atmos DC 32 - ložisko ventilátoru

Od: sanyo* odpovědí: 4 změna:

Někdo někde kdysi sháněl číslo ložiska odtahového ventilátoru Atmos ( z DC 32) - jedná se o 2 stejná miniložiska č. NNB -1340 HH, demontoval a montoval jsem si je sám, nepříjemný pískavý zvuk je odstraněn..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
Po jak dlouhe dobe vam zacaly piskat?
sanyo*
hodnocení

Skoro 20 let..., možná slovo pískat není ten nejpřesnější výraz..

pfpetr*

tak to jste mě potěšil kdysi tu někdo psal že ty kotle nevydrží výc jak 8 let . Já jsem ho přesto pořídil a ted má teprve 7 takže bych měl mít ještě dost času

sanyo*
hodnocení

No, není třeba jásat, protože je to jako se vším..., ale mohu vás uklidnit ještě tím, že celou dobu topím téměř tak, jak bych neměl - prý ten můj způsob topení snižuje výdrž kotle, ale mně je to jedno a topím, jak já uznám za vhodné a hlavně výhodné... A ještě dodávám, že přesně před 2 lety mi začal téct v násypce, stačilo speciální akci + 5 l vodního skla a fachčí dál, jen je otázkou, jak dlouho vydrží...zdar..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]