Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám v plánu rekonstruovat koupelnu+wc, jelikož mám prostředky zařízeny přes hypotéku, potřebuji ohlášení o stavbě, a k tomu půdorys bytu pro statika na statické posouzení že nezbožím nosnou zed, ovšem tohle je problém, jelikož vyhotovení nového půdorysu vyjde na 5-6tis kč, a taky zabere čas. Potřebuji radu kde sehnat půdorys pro byt 2+1 V Ostravě, katasrt tohle nemá, zjištuji jak můžu, ale marně. Každá informace pomůže. Díky
přesný půdorys bytu vytvoříte přeci jeho zameřením přímo doma metrem! a nakreslením na papír, Co řešíte? v katastru by měl být pouze půdorys Domu jako celku! :-O :-O
to se velice mýlíte miromiro. Součástí proj.dok. jakékoliv rekonstrukce musí být původní stav schválený stav. úřadem.
to je teda šílené, Když koupíte od někoho 30 let starý byt, a budete ho chtít rekonstrouvat, tak musíte sehnat původní plány bytu? no tak to může být v některých případech práce pro archeloga! A stejně se se nedohledáte přímo Vašeho bytu, pokud ano,tak jste Shelock.
No, pokud se nejedná o úpravy spojené se zásahem do statiky, což by úpravy WC a Koupelky tedy opravdu nemusely být, tak snad to nebude tak horký. A nebo sláva byrokracii naší zemi.
ano presne tak jedná se pouze o byrokracii, jelikož cerpám finance z hypotéky, banka po mě chtěla prvne stavební povolení které vyjde na cca 10tis kč, a to uplne zbytecne jelikož chci pouze rekonstruovat koupelnu+wc, naštěstí jsem to stáhla na ohlášení o stavbe. Jo jo tak to tady funguje..
stavební povolení na 10000,-? Z čeho jste odvodili tuto cenu? Náklady na kolek pro uřad nedosáhnou ani na 1000,- a ten zbytek?
Když rekonstruujete je vždy dobré mít projekt i kdyby to nechtěl nikdo jiný tak pro vás je určitě dobrý a za ten nezaplatíta ani 3000...
Mám asi 100 let starý dům, potřebuju půdorysy pro SÚ pouze pro převod určitých prostor z bytových na nebytové kvůli podnikání, nikde je ale nemohu sehnat, může mi někdo poradit? Díky
Proč si tedy nepřečtete všechny reakce k tomuto tématu? Když už jste sem tuto otázku vložil(a) tak jste ji asi pochopil(a) ted také nutné číst co je v reakcích... druhá reakce k tomuto vláknu to říká jasně...Zajít na městský úřad na stavební odbor a ti vás odkážou na příslušný archýv, kde najdete to co potřebujete
Pracovníci v ostravě jsou sprominutím neschopní a hlavně líní. Nesmíte se nechat odbýt. Jinak výkresy by mohlo opravdu mít bytové družstvo, bývalý majitel a nebo pokud jde o typový panelák, tak se běžně výkresy půjčují mezi jednotlyvími družstvy, tat zkusit tohle. Ale jinak v tom archívu to musí být.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.