Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OLEJ zámková dlažba fleky

Od: gumidek* odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny rádce,

na zámkové dlažbě mám olejové fleky od olejů a nafty. Rád bych je odstranil a dlažbu barevně sjednotil (nemusí tedy přímo zářit). Otázkou jsou přípravky. Rád bych koupil ty, co fungují a cenou se dostanu do 2000,-.

Prosím tedy o radu těch, kteří mají zkušenosti či nějakou babskou radu i jak levně to něčím polít nebo co koupit za drahé, ale když už to něco bude stát, tak aby to taky fungovalo (žádná voňavá voda a nic).

Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aroff
hodnocení

3x

Do 2000,- kolik toho máš? Kilometr.

Běžně na takovýhle karambol používám Carlan a pak wapkou. 5 litrů kupuji za nějakých 230kč a s tím se už nějaký metr udělá. Je silnější a levnější než Arva. Zelenej teroristům nic neříkej, vše popřu a budu tvrdit, že používám sice nefunkční, ale eko arvu.*blee*

gumidek*
hodnocení

Cesta pro 2 kombíky a klasická Hčka betonové zámkovky. Koukám na internet a přípravků hafo. O Arvě mi ani nemluv. Vůbec nefunguje a i ta fialová má už inovovaný obal *vtip*.

Carlan testnu. Díky

doplněno 01.12.14 01:07:

Objednáno, tak uvidíme :)

pfpetr*
Jak pise kolega tak carlan a wap. Na jeden flek pomuze i cisty benzin chvilku nechat pusobit a splachnout wapkou
On zabere i obyčejný sodný louh v horké vodě, ale z toho by asi ekologům slezly hrůzou vlasy. I když není nic jednoduššího než to po akci zneutralizovat octem.

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Já tyhle věci řeším zasypáním skvrn jemným cementem a rozkartáčováním. Je to levné a když jsou ty úkapy čerstvé, nemusí se to ani mockrát opakovat. Jasně, novou dlaždici to neudělá. Možná by šlo, přimíchat do teplé vody kus benzínu před vapku a omýt to potom tou vapkou. Po tom cementování. Ahoj.

hodnocení

1x

kupodivu tohle celkem dobře funguje...

hujer123*

Vypadá to snadno. Otázkou je, od čeho ty skvrny jsou. Nedovedu si představit, že takhle zmizí skvrny od vyjetého oleje z diesela. Až bude vhodná chvilka, vyzkouším to.

gumidek*

čistá nafta, servo olej červený, olej z převodovky 75W90 a 10W40 do motoru. žádné vyjeté oleje a úkapy. Jen oleje co uniknou při servisování a opravách.

Zkoušel jsem to u nás na dlažbě a funguje to obstojně. Na dalších videích ještě fleky prolejou benzínem a pak to mizí trochu rychlejc.

Nicméně chce to opravdu vysokou teplotu a ne hořák na lepení ipy

gumidek*
hodnocení

Tím plamenem tocelkem dost dobře jde. Mám malý hořáček, ale bez toho zapalovače, jak je na videu (bomba jako pěna na holení) a jde to, ale pomalu. Jako finish to určitě použiju. Fakt dobrý trik.Díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma servo olej

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]