Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výstavba nového domu pro dcedvě rrodiny

Od: kmosek® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
Měl bych dotaz zda máte někdo zkušenost s výstavbou domu pro dvě rodiny.
Věc se má tak že nyní bydlím s přítelkyní u jejich rodičů v domě. Přemýšlíme ale o rodině a to už by jsme se sem nevešli. Přítelkyně je dost vázaná na rodinu.
Přemýšlíme tedy o výstavbě nového domu pro nás a její rodiče. Pro nás 4kk
Pro rodiče něco malého, tedy nějaké 2kk.
Stim že by se poté nynější dům prodal.
Je podle vás něco podobného řešitelné?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pane Kmošku, pojal bych to jako dvojdomek vedle sebe.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, proč ne? Budete se zajímat o pojem dvougenerační dům nebo dvojgenerační dům. Zdravím!

ekonomicke-stavby.cz/...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Řešitelné to určitě je, v praxi bych to ale nedělal. Plány, teorie, předpoklady jsou sice krásná věc, ale v budoucnu je obvykle všechno jinak.

honzacz*
hodnocení

0x

Rozhodně stavět tak, aby vznikly dvě zcela samostatné bytové jednotky s minimem společných částí. Právní aspekty vlastnictví před zahájením stavby pořešit s právníkem.

uska*
hodnocení

0x

Řešení je, ale nedělejte to, budete nešťastný. Přítelkyně ať si rozmyslí, zda chce bydlet s vámi nebo s rodiči. Uvažujte o svém bydlení bez ohledu na lidi kolem.

hodnocení

0x
Řešitelné (stavebně) to je. Ale nikdy bych to nedělal. Rodiče je ideální mít v dosahu, ale v bezpečné vzdálenosti. Do stejného domu ani omylem. Dříve či později to povede k problémům.

josefstodola*
hodnocení

0x

No já jsem stavěl dřevostabu 4+1 a nevyšla mě ani na milion.Stačili mi dva tesaři a za topnou sezonu neprotopim víc jak deset tisíc.Chce to poptávat a hledat,než vyhodíte korunu.Osobně nejlepší zkušenost mám s poptavky-stavebni,kde jsem koupil dřevo i pod pět tisíc korun.

petrzach

Děkujem za reklamu ...jenom se chci zeptat ,s těma dvěma tesařema tam spíš kanadskou trojku?

doplněno 06.12.14 18:31:

oprava : MÁTE KANADSKOU TROJKU?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]