Dobrý den, Měl bych dotaz zda máte někdo zkušenost s výstavbou domu pro dvě rodiny. Věc se má tak že nyní bydlím s přítelkyní u jejich rodičů v domě. Přemýšlíme ale o rodině a to už by jsme se sem nevešli. Přítelkyně je dost vázaná na rodinu. Přemýšlíme tedy o výstavbě nového domu pro nás a její rodiče. Pro nás 4kk Pro rodiče něco malého, tedy nějaké 2kk. Stim že by se poté nynější dům prodal. Je podle vás něco podobného řešitelné?
Rozhodně stavět tak, aby vznikly dvě zcela samostatné bytové jednotky s minimem společných částí. Právní aspekty vlastnictví před zahájením stavby pořešit s právníkem.
Řešení je, ale nedělejte to, budete nešťastný. Přítelkyně ať si rozmyslí, zda chce bydlet s vámi nebo s rodiči. Uvažujte o svém bydlení bez ohledu na lidi kolem.
Řešitelné (stavebně) to je. Ale nikdy bych to nedělal. Rodiče je ideální mít v dosahu, ale v bezpečné vzdálenosti. Do stejného domu ani omylem. Dříve či později to povede k problémům.
No já jsem stavěl dřevostabu 4+1 a nevyšla mě ani na milion.Stačili mi dva tesaři a za topnou sezonu neprotopim víc jak deset tisíc.Chce to poptávat a hledat,než vyhodíte korunu.Osobně nejlepší zkušenost mám s poptavky-stavebni,kde jsem koupil dřevo i pod pět tisíc korun.
petrzach
Děkujem za reklamu ...jenom se chci zeptat ,s těma dvěma tesařema tam spíš kanadskou trojku?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.