Nejste přihlášen/a.
Co dát místo obkladu v koupelně, když ne keramické obklady (dlaždičky)? Jsou nějaké jiné možnosti? Nátěr, nástřik?
Jo, existuje. Když si vzpomenu na umakartovou koupelnu natřenou latexem, tak se osypu ještě dnes, po čtyřiceti letech! Je mnoho způsobů, ale kachlíčky zůstanou kachlíčkama. Nezajdou, dobře se udržují, dá se u nich sprchovat.
Nic ve zlém babko, kterou jste asi tak, jako já dědek, doopravdy, já naopak, na přidělení prvního bytu vzpomínám v dobrém a už vůbec by mne nenapadlo hanobit takto veřejně toto umakartové jádro, které mnohým lidem slouží ještě dodnes a to i také hlavně proto, že na renovací nemají. Já bych vás prosil, aby jste vážila citlivě svá slova, mnohým se to také určitě nebude líbit,. Rychlost prvního bodu neznamená vždycky, ten úplně správný postoj rádce...Děkuji, sanyo
Já jsem v několika případech použil lino,i po 15. letech je to slušné,náklady tvoří 10% toho, co by stála přestavba s vyzděním jádra a keramickými obklady.Obklady Abitibi jsou neskutečně perfektní,hlavně z hlediska pracnosti.-Ale dost nákladné.Dobré zkušenosti mám s obklady velkoplošnou keramikou přímo na Umakart.Vyzkoušeli jsme i sklo.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.