Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz, zda je možné postavit úzkou pračku na sušičku. Je mi jasné, že z hlediska bezpečnosti to není dobré, ale co kdybych na sušičku vyrobil desku z OSB, tu přichytil ke zdi, aby byla na pevno, a na ni pak pračce vyrobil ohraničení, aby necestovala. Dotaz spíše tedy zní, vydrží to sušička? Pračky jsou asi na to stavěné, když se na ně běžně sušičky dávají, ale co sušička?
Díky za info
luba
Bedna to vydrží, otázka je co sušička řekne na vibrace...Řešil bych to policí (bytelnou, aby pračku v pohodě unesla = třeba deska nad sušičkou a nohy na zem - jakoby stůl, sušička pod stolem, pračka na něm. Ohrádka proti pochodování pračky je nutnost. Pokud to bude "stůl" tak by mohla být i pračka dole/ sušička nahoře - sušička se přeci jen tolik netřepe a nahoře by byla lepší.
Určitě ne pračku na sušičku. Zřejmě by bylo lepší řešní pořídit aut. pračku 60x60 s předním otevíráním a nad pračku stolek a na stolek sušičku také 60x60. - pt
Díky moc za reakce...ještě jsem zapomněl dodat, že ta pračka se sušičkou bude v komoře, která má 80x80. Pokud by tedy došlo i přes "opatření" k pohybu, nemá pračka kam spadnout nebo někoho zranit...Právě nad tu sušičku chci dát desku, kterou připevním ke zdi, aby rozložila váhu a netáhla to jen susička + ještě udělám ty nožky (jako by stolek). Varianta koupit novou pračku je ta nejkrajnější, protože stávající máme 3roky a je perfektní, a nejsou na novou peníze...K tomu bych musel řešit co s odpadem, protože ten v komoře je ve výšce cca 90cm...
Asi nezbude než to vyzkoušet a uvidíme, i tak díky za rady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.