Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Venkovní LED bateriové osvětlení s PIR čidlem

Od: kangaroo* odpovědí: 2 změna:

Pomůže někdo s doporučením LED osvětlení do průchodu? Na drát jich je spousta, ale já bych potřeboval, aby to umělo toto:

LED (dostatečné osvětlení přiděláno ke stropu 3,5 m vysoko)

Pokrytí čidla nejlépe 360°

Na dobíjecí baterky a venkovní řešení do tak -20°C

Nastavení pár režimů a nejlépe s LED signalizací

Pokrytí cca 3x6m

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Baterie budete každých pár dnů vyměňovat ze žebříku? 12m2 je plocha kterou neosvítí jedna nízkopříkonová LED a PIR čidlo také něco spotřebuje ...

hodnocení

0x
Objednával jsem známým placku 10x15cm z čínashopu. Zvrchu to mělo solární článek zespodu asi 10 ledek a pir čidlo. Stálo to kolem 17 doláčů svítilo to použitelně. První rok vím že se to i v zimě dokázalo přes den nabít takže si to chválili. Měli to na statku na osvětlení cesty když museli večír nebo brzo ráno krmit. Kolik to vydrželo nevím, holka se s jejich klukem rozešla a od té doby jsem u nich nebyl.
Nedávno jsem viděl slární článek spojený s hranatým světlem ve kterým bývá běžně halogen. Jen se mi nezdá že by solární baterka utáhla 10wat cree který v tom bývají. Asi do toho dali jen 3 nebo 5 watt. Bez soláru jen s PIR stojí kolem 20$. Kolik stál ten se solárem nepamatuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]