Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení sádrokartonu..lepidlo---PUR pěna

Od: jarek2 odpovědí: 6 změna:

dobrý den, čím mám přilepit ve vnitřkukolem okna sádrokarton? Bude více držet pěna...či lepidlo?...mám nejprve udělat boky a pak vršek? a nebo obrázeně?Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

SDK není určen k lepení, ale lze to a při správném postupu to i drží. Jen na zeptám, NA CO budete lepit?

jarek2
hodnocení

na cihlu...napenetrovanou...je to jen kolem oken...musím to šroubovat? Já bych raději tedy pouzit stavební lepidlo do interieru...zdá se mě to stabilnější..ale nechám si poradit:)

hodnocení

1x

Osobně mi přijde, že se s pěnou pracuje mnohem snáz než s lepidlem - lepím doma na pěnu kde co... Lepidla se blbě míchá malé množství, pak něco zbyde atd. Pěna taky rychleji chytne - SDK stačí chvíli přidržet a je hotovo. Nezapomeňte povrch před lepením navlhčit a taky si pořiďte aplikační pistoli.

milan23*
hodnocení

1x
A neuvažoval jste udělat špalety z extrudovaného polystyrenu..?

a nebo fasádním polyšem..

hodnocení

0x

Sádrokarton se častěji šroubují, ale jde to i lepit nízkoexpanzní pěnou. Třeba Tytan 753.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]