Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pásová bruska - pásy

Od: honza21* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nevěděl by prosím někdo, kde sehnat brusné pásy hrubosti 240 a výše? Koukal jsem se různě po eshopech a nikde jsem nenašel pás jemější, než 240. Potřeboval bych to do brusky s rozměrem pásu 75 x 533 mm. Kdyby někdo měl nějaký eshop tak prosím napište odkaz.

Předem děkuji za odpověď. Honza

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

2x

Kdysi jsem si nechával dělat atypické brusné pásy u firmy Klikngspor, jsou přímý dodavatel, takže to nejde přes další obchodníky. Jejich brusivo je velmi kvalitní. Zkuste to poptat přímo u nich: klingspor.cz/...

hodnocení

1x

Pás by jistě šel slepit z nakoupeného širšího materiálu, ale myslím, že problém by způsobovala vznikající teplota při broušení díky tření. Pásová bruska s tímto zrnem prostě již není vhodná. Pokud budete brousit dřevo, bude se pálit. Pokud budete brousit kov, bude se pálit pás...

doplněno 25.11.14 20:57:

Nechci být sviní, ale dohánět kvalitu, kterou uvádíte, šmirglama (smirkovýmy pásy), to je opravdu obdivuhodné.

hodnocení

0x

nad 240 se opravdu blbě shání, nicméně nic Vám nebrání slepit si ho z normálních archů.

honza21*
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Ještě zkusím nějak popátrat. Potřebuji to, protože mne docela chytlo vyrábění nožů. Brzy bude Výstava nožů v praze, tak tam se poptám nějakých nožířů.

Honza

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]