Nejste přihlášen/a.
Patřím spíše ke skeptikům.Musím dostat hodně informací a vše ,co čiší reklamou ,zfiltrovat a teprve zaujmu stanovisko.Firma Nanotrade mi nezní jako příliš seriozní.
Ale nanotechnologie přesto existují a představují technologii posledních let.Jedná se o výzkum a použití velmi malých,až molekulárních rozměrů,v ních se odehrávají úpravy povrchů,nové materiály chemické,plastikářské i strojírenské technologií.
Vlastnosti těchto materiálů někdy překračují možnosti myšlení a představ.
Objevují se velmi pevná a tenká vlákna,povrchové úpravy kovů,skla i plastů,které umožní zvýšení pevnosti povrchu o řád pomocí nanokatalyzátorů se syntetizují sloučeniny,běžnou chemií nedostupné.
To je něco málo o nanotechnologiích.
JABRAKA
Dík za vyčerpávající odpověď. S tou firmou nemám žádné zkušenosti ani spojení. Jen jsem tam našel ty výrobky a chtěl bych je aplikovat na auto, ale nemusí být od této firmy, tak jsem čekal, že někdo to třeba už použil a má nějaké zkušenosti. Ano souhlasím., že nanotechnologie se někdy vymyká chápaní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.