Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, plánujeme s manželkou koupit tchýni nový vysavač, ale stále nevíme, pro jaký se rozhodnout. Manželka je pro aku-tyčový, já moc ne, prý nemají velkou výdrž. Máte nějaké zkušenosti? Díky za rady. Milan
aku opravdu málo vydrží, my máme tento vysavace.heureka.cz/... , spolehlivý, tichý, účinný - vysoký sací výkon - má motorovou hubici, široký rozsah použití, lehký, snadno ovladatelný
no nevím ale, kolik do tchýně chcete investovat, zrovna letos taky tchýni vysavač kupujeme, a to tento : vysavace.heureka.cz/...
Pokud možno, co nejméně! Dali jsme si limit +-3000,- tak uvidíme, co se najde. Já jsem taky pro obyčejný podlahový. Pořád se ženě snažím rozmluvit aku, jsou drahé a nic moc nepředvedou.
Tchyni jsme rovněž koupili tyčový vysavač, tuším, že to byl tento typ: vysavace.heureka.cz/... ale kdybychom koupili "klasický", udělali bychom asi lépe. Vysává sice docela dobře, ale sám nestojí, musí se o něco opírat a nezajíždí do "štěrbin", musí se na to složitě dávat jiná hubice. Plochy i chlupy po psovi to povysává, ale příště bych už tyčák nekoupila.
Tyčový, to je opravdu skvělý nápad! Ale ne aku! Pěkně se šňůrou do elektřiny. Je pohotový, vždycky po ruce, když visí na hřebíku místo smetáku, dobře se s ním manipuluje, nemá drahé pytlíky, ale umělohmotný kontejner, který lze vysypat a i vypláchnout. Uvolnění není práce pro inženýra, je to velmi jednoduché. Je dražší než aku, udělejte skládačku s rodinou. Všichni budou rádi, nebudou muset vymýšlet.
doplněno 25.11.14 11:09:Romane, přečetl jste si i hodnocení zákazníků, dole?
Do aku vysavače bych se nepouštěla. Možná na rychlo vysávání, ale na úklid třeba celého bytu bych ho nekupovala už právě kvůli té výdrži. Já si tedy kupuji Sencor, jelikož s ním mám dobré zkušenosti a hlavně kvůli nízké ceně. První vysavač od Sencoru mi hned první den spadnul z 2 metrové výšky na zem (úklid patrové postele) a kupodivu ještě 8 měsíců fungoval. Druhý Sencor mám již 4 roky a jsem s ním nadmíru spokojená. A to že vysávám každý druhý den, takže neustále dostává "záhul" Vyhovuje mi, že je bezsáčkový, nádoba na prach je omyvatelná, pokud už sací výkon není to co bývalo řeší se to koupením nových filtrů, které stojí pár korun.
A kupovali jste přes net? Jaké zkušenosti máte? S tím taky trochu bojujeme, nemáme moc času lítat po obchodech a hledat.
bez problémů, vyberte si ověřeného prodejce (třeba na Heuréce), který má navíc slušnou cenu, přečtěte si recenze obchodu i výrobku, a není co řešit, v obchodě levněji nenakoupíte a případnou opravu stejně řešíte přímo se servisem, navíc, pokud se vám vysavač nebude líbit, můžete ho bez udání důvodu vrátit prodejci do 14-cti dnů, pokud koupíte na netu
Milane, já si myslím, že takovouhle věc je potřeba vidět v reále. Kouknout na net, pročíst parametry, ceny. A až pak se zajít podívat do nějakého elektra (Datart, OK, Electroshop) zkouknout, osahat, očichat a na Heureca najít nejlevnějšího prodejce vybraného typu. Tak se dá ušetřit klidně i 1.000 kč. Doporučuji vidět. Sama jsem si objednala bez toho, aniž bych viděla, malý, ale výkonný. Přišla mi veliká potvora, kterou z duše nenávidím.
mám už druhý tyčový a nedám na něj dopustit,hlavně je pořád po ruce a člověk může vysát kdykoli má čas,zatím co jiný se musí vytáhnout ze skříně...a tenhle stojí pořád u ruky...takže vysává i chlap a kolegyně jej má taky a dokonce si vysávají i puboš(synové),protože je u ruky a nezabere jim to čas.Teď mám Brilanto ETA a kdysi BOSH a poněvadž mám dvě kočky tak je supr na chlupy a moje vlasy(protože jednou týdně vysávat nestačí,preferuji průběžný úklid než jednou týdně velký)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.