Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polyfuzní svářečka

Od: requied® odpovědí: 6 změna:

Odešla mi moje stoletá svářečka na PPR trubky a chci si tedy koupit novou.

Do teď jsem používal "tyčovou" a přemýšlím jestli není lepší "nožová".

S jakou polyfuzní svářečkou se Vám lépe pracuje? Případně jaké jsou jejich výhody / nevýhody?

Polyfuzní svářečka
Polyfuzní svářečka #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

tez shanim svarecku, takze bych doplnil dotaz. Pokud nozovku, oplati se koupit celou sadu nebo radeji nuzky samostatne? bude to mit zivotnost na celou vodu v dome? Pripadne v jake cenove hladine patrat?

dum.bazos.cz/...p

hodnocení

Svářečka kterou jsem používal do teď stála před cca 12lety kolem 1000,-kč. Kdyby mi nespadla, tak funguje do teď.

Co se týče sady, tak si myslím že nástavce stačí 20, 25 a 32mm. Větší a menší se skoro nepoužívají (pro běžné instalace).

Ostatně ten Váš odkaz je nějaký zmatený... má tam sice fotku kde je 7 nástavců a v popisu píše o 4.

Já budu brát tuto nebo případně tuto (když mě někdo přesvědčí že nožová je lepší)

Nůžky stojí pár k/...

No jestli plánuješ životnost na jeden barák tak ti stačí za 750 z polské tržnice. Levnější neseženeš. Jinak ale ta tvoje sada vypadá zajímavě protože ta polská má jen 4 "oříšky" a tady jsou nějaké velikosti navíc. Otázka je, kolik průměrů trubek v baráku použiješ. Já vystačil se dvěma.
paw*

Nejspis mi budou stacit prumery vsehovsudy 3 (20,25,32). Ale otazka jakou potom royumne drahou. Y tech polaku mam troska strach. Ale nevim, jeslti se oplati treba koupe Dytrona. Otazke je tez, o co je lelsi svarecka za 1500 ney svarecka za 800, kdzy obe budou z polski.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Zatím jsem dělal s tou tyčovkou a spokojenost byla. Pokud se na konec tý nožovky dá nasadit i větší průměr a ten je potom ta nožovka schopna dostatečně ohřát, snad proč ne? Zdá se mi, že na tý tyčovce, ty dva nástavce, můžou být blíže u sebe. Jak moc se musí řešit cena oného, když rozdíly dneska jsou několik málo stokorun? Nevím.

hodnocení

Právě že mě se ta tyčová líbí víc, byl jsem sní spokojenej. Stejně největší rozměr kterej jsem používal je těch 32mm.

U nožové mě odrazuje celková mohutnost a tím i neohrabanost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]