Nejste přihlášen/a.
Odešla mi moje stoletá svářečka na PPR trubky a chci si tedy koupit novou.
Do teď jsem používal "tyčovou" a přemýšlím jestli není lepší "nožová".
S jakou polyfuzní svářečkou se Vám lépe pracuje? Případně jaké jsou jejich výhody / nevýhody?
tez shanim svarecku, takze bych doplnil dotaz. Pokud nozovku, oplati se koupit celou sadu nebo radeji nuzky samostatne? bude to mit zivotnost na celou vodu v dome? Pripadne v jake cenove hladine patrat?
Svářečka kterou jsem používal do teď stála před cca 12lety kolem 1000,-kč. Kdyby mi nespadla, tak funguje do teď.
Co se týče sady, tak si myslím že nástavce stačí 20, 25 a 32mm. Větší a menší se skoro nepoužívají (pro běžné instalace).
Ostatně ten Váš odkaz je nějaký zmatený... má tam sice fotku kde je 7 nástavců a v popisu píše o 4.
Já budu brát tuto nebo případně tuto (když mě někdo přesvědčí že nožová je lepší)
Ahoj. Zatím jsem dělal s tou tyčovkou a spokojenost byla. Pokud se na konec tý nožovky dá nasadit i větší průměr a ten je potom ta nožovka schopna dostatečně ohřát, snad proč ne? Zdá se mi, že na tý tyčovce, ty dva nástavce, můžou být blíže u sebe. Jak moc se musí řešit cena oného, když rozdíly dneska jsou několik málo stokorun? Nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.