Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vánoce se blíží a já bych ráda koupila svému příteli šejkr na koktejly. Bohužel, jsem nevydělávající si student, takže mu nemohu koupit šejkr za 3000 .. ale věřím, že mi někdo poradí s levnější variantou za nižší cenu, ale také kvalitní. Je to přece jenom dárek ...
Děkuji moc za odpovědi - Nell
mám doma obyčejný nerez, vlastně to je nerezová "sklenice", z druhé strany stačí mít doma sklenici z tlustého skla (myslím, že má i Ikea) a hotovo. Žádné další parády jsem nikdy nepotřeboval. Led cedit nechci.
Jediné před čím je potřeba varovat, že tenhle nemá přisávání vzduchu, takže když se drink protřepe vznikne podtlak a sklenice jde velmi špatně oddělit od šejkru. Barmani s ním lehce "třísknou" o hranu baru, aby došlo k uvolnění/přisátí vzduchu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.