Zakysaná smetana

Od: Datum: 19.11.14 17:25 odpovědí: 5 změna: 19.11.14 18:34
avatar

Jaký je rozdíl mezi zakysanou a kysanou smetanou.Rady kuchařek vítány!


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 19.11.14 17:31
avatar
Ahoj, myslím si, že v tom žádný rozdíl není :)
Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 19.11.14 17:40
avatar

V obchodě prodávají obě a v tuku rozdíl není...tak asi v použití v kuchyni?

Od: wamp®
Datum: 19.11.14 17:42
avatar

Žádný je to stejné.

doplněno 19.11.14 17:47:

V kuchyni ji používám třeba na zjemnění omáček a polévek.Také z ní dělám krém na dorty a rolády spolu s normální smetanou.Je to opravdová dobrůtka,třeba jen tak s jahodami,borůvkami,malinami a do toho třeba maličko vaječného koňaku a strouhané čokolády :-P

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 19.11.14 18:08
avatar

Ale stále nevím proč prodávají kysanou a zakysanou?

Datum: 19.11.14 18:34
avatar
Nejspíše je to jen trochu jiné pojmenování toho samého :)
Ohodnoceno: 1x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.