Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zakysaná smetana

Od: lada1® odpovědí: 5 změna:

Jaký je rozdíl mezi zakysanou a kysanou smetanou.Rady kuchařek vítány!

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

jokeer*
hodnocení

1x
Ahoj, myslím si, že v tom žádný rozdíl není :)
hodnocení

V obchodě prodávají obě a v tuku rozdíl není...tak asi v použití v kuchyni?

 

hodnocení

1x

Žádný je to stejné.

doplněno 19.11.14 17:47:

V kuchyni ji používám třeba na zjemnění omáček a polévek.Také z ní dělám krém na dorty a rolády spolu s normální smetanou.Je to opravdová dobrůtka,třeba jen tak s jahodami,borůvkami,malinami a do toho třeba maličko vaječného koňaku a strouhané čokolády :-P

hodnocení

Ale stále nevím proč prodávají kysanou a zakysanou?

jokeer*
Nejspíše je to jen trochu jiné pojmenování toho samého :)

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]