Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na odlupující se obklady v koupelně?

Od: joe66 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jako totální neznalec bych se chtěl zeptat na následující - mám vanu částečně obloženu nějakýma dlaždicema asi tak do výše třetiny koupelny, nad tím už je umakart. Právě tam se v jednom tom místě začalo několik dlaždic odlupovat, vypadá to už dost hnusně a tím jak na to padá voda se ten stav samozřejmě zhoršuje, takže co teď? Nikdy jsem s tím nic nedělal, takže nevím, jestli je rozumné se do toho pouštět sám. Myslíte si, že mohu nějak strhnout ty odlupující se a pak je tam znova nalepit? Nebo to bude mít za následek lavinový efekt s tím, že když oddělám ty horní, které se odlupují, začne se to rozpadávat celé? :) Díky moc za odpovědi.

Jak na odlupující se obklady v koupelně?
Jak na odlupující se obklady v koupelně? #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Na tom už není co zachránit. Oloupejte co půjde a popište podklad, případně přidejte fotku. Pokud jste na tom finančně hůře, pozvěte si zedníka na půl hodiny-jen na konzultaci. zjistí stav a poradí Vám další postup- pak už byste to dokázal i sám.

joe66
hodnocení

Hm, to jste mě moc nepotěšil. Podklad vypadá pevně s takovými výstupky, foto když tak dodám později.

hodnocení

0x

vypadá to na klasický obklad "na cementové buchty", co se dělal dříve, příčinou může být třeba vlhkost za obkladem, nebo vlhko a velké teplo z přední strany, odloupejte obklady, zjistěte, zda tam není za nimi třeba mokrá zeď, odsekejte "buchty", pokud je zeď O.K., tak na flexibilní lepidlo nalepte obklad zpět, pokud jsou obkladačky poškozené a nebo je na nich beton zezadu, dejte tam nové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]