Nejste přihlášen/a.
Zdravím vespolek,
zvažuju koupi pultového mrazáku. Máme velkou zahradu a zamrazujeme snad vše, takže pak už není místo na dalšé důležité věci. Chce to větší mrazák.
1x
Já bych taky nešel do pultového mrazáku. Naši ho mají doma asi 20 let a byla hrůza když jsem si chtěl vytáhnout třeba jahody a půlku mrazáku musel nejprve přehrabat a vyházet, abych našel to co potřebuji. S manželkou jsme si pořídili Lednici Bosch A+++ s mrazáčkem a až si budeme kupovat mrazák, protože taky toho máme hodně k uchování, tak jedině šuplíkový od Liebheru mraznicky.heureka.cz/...
0x
Zdravím.Já jsem koupil ve Spořílku mrazák Beko šuplíkový,ale to nemám zahradu
.Jsme s ním moc spokojeni.Kupte si zn. Beko pultový a ten první Vám snad postačí.
0x
Na chalupě mám obrovský, pultový mrazák po dědovi, na litry netuším ale vlezou tam 2 naporcovaná prasata, 50ks. 1,5 l petky s moštem, 20ks 1l petky od mléka se zeleninou, 3 krabičky od zmrzliny s rybízem. Sice to má 2 zavěšené koše ale v momentě kdy chci něco ze spodu, musím vše vyskládat a neumíte si představit jak se to dává špatně zpátky (co tam bylo, nechce tam vlézt). V bytě mám velký 5 šuplíků + 2 přihrádky, to co vleze do toho na chalupě, by sem nevešlo ale je to úplně jiné hledání, bez problémové. Do pultového bych já nešla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.