Nejste přihlášen/a.
Čeká mě koupě nové pračky a sušičky . Chtěla bych na 7- 8 kg prádla , cena za obojí do 30000. Nejlépe se zárukou 5 let .
Kdo tomu víc rozumíte , co by jste doporučili? Děkuji !
Určitě AEG, přímo elux/AEG dodává montážní kit pro pračko sušku do komína...
Tím bylo myšleno že suška stojí na pračce - tedy do komína, ale jo napsáno špatně...
Do komina - to je spatne ! To bude teplovzduch, ta ma silenou spotrebu. Kondenzacni nepotrebuje zadny odvetrani - sami ji mame v miniaturni koupelne a ven to topi minimalne - rozhodne nepotrebuje zadny odtah
doplněno 18.11.14 19:41:Aha - tak to jo ! Mě to bylo dost divné My je taky máme postavené na sobě, ten spojovací díl jsme nekoupili, jelikož pračku máme už pár let - LG, ta má menší hloubku. Ovšem už tehdy jsem ji zabudoval pod přebalovák - ten už není potřeba, takže jsme sušku prostě postavili na tuto skříňku. Žena sice měla obavy, aby suška neodskákala a nespadla, ale na rozdíl od pračky má suška daleko menší otáčky, takže i když stojí jen na nožičkách, nehne se.
Můžu se jako naprostý laik a mladý kluk zeptat, k čemu je sušička prádla? Na netu jsem nějaké články našel ale nic moc. Umí to kromě sušení něco jiného?Je to prádlo jiné, než když se suší na věšáku? Nikdy jsme to doma neměli, tak se ptám, abych byl v obraze a mohl oblbovat holky. Když už nic, tak abych ukázal, že aspoň v praní prádla se vyznám :D
Největší nadšení ze sušky má moje žena. Takže proč jsme ji koupili - nikde už nejsou potřeba rozložené sušáky, v bytě není vlhko. Kdo věšel tisíce fuseklí po dětech, které se svlíkají jako hadi , tak ten ocení, že je najednou ušetřen této práce. navíc prádlo se dá sušit na několik stupňů vlhkosti - do skříně, na žehlení a pod. Ovšem nejvíc si žena chválí u AEG funkci, která umožňuje určité druhy prádla nežehlit, jen poskládat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.