Nejste přihlášen/a.
tato omítka se nazývá stolit...stolit effect..možná je to název upravy...má někdo zkušenost?..kde ji sehnat jak s ní pracovat aby se vytvořil tento rýhovaný effect.?.děkuji
Jmenuje se Stolit K,je to organická fasádní omítka.Nanáší se jako jakákoliv jiná "pastovitá omítka"např od Weber,... se nerezovým hladítkem a plastovým tahaním do stran,nebo točením,se vytváří struktura.více se dozvíte z odkazu (technický list) sto.cz/...
doplněno 17.11.14 20:17:Ten stolit jsem ještě neviděl a od Vás 1.Zmínka o něm,jen jsem gůglil- a toto je jediné české-technické listy viz odkaz!Z toho mi vyplývá že buďto u nás není nebo jen na závaznou objednávku! takže poptat v různých prodejnách staviv!
doplněno 17.11.14 21:24:Nevím tahanou jsem nikdy nedělal už se snad ani nedělá jen točená.
Diesel: ano Stolit K...ale nikde jsem ji nenašel ke koupi...je tedy jedno kterou omítku zvolím místo ní?..například Baumit nebo Weber? jde mi o to aby to pak vypadalo stejně jak na obrázku
jsem to tady srovnal..klasická rýhovaná struktura (dole) a nahoře je onen Stolit effect...nechci aby to dopadlo jak na obrázku vespod:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.