Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,mám dotaz jestliže je osoba dlužnikem u Čez a Rwe jestli muže přejit k jinemu dodavateli .mohu mít byt do najmu ale elektřina a plyn musim přepsat na sebe čez ani rwe mi to neuděla a ja mam 10 dni na to udělat přepis hodin mužete mi prosim poradit.Děkuji Humrova
Preci by v tom nemel byt problem, zmenit odberatele elektriny na dane adrese. Dluhy se vedou vuci osobe, ne vuci adrese.
jelikož je součástí plateb za el/p cena za distribuci (=to jsou ti, kteří se starají o dráty/trubky/"hodiny") a na určitém území je vždy jen jeden distributor, nezbyde než dluhy uhradit>> jinak vás distributor el/pl odstřihne =zaslepí trubku/demontuje měřáky/hodiny (neplést s dodavatelem silové el/pl - ty si můžete měnit dle libosti)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.