Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, jaké si pořídit světlo do obýváku o velikosti 6 x 3,5 metru. Je pro mě důležité, aby světlo dokázalo osvětlit celou místnost. Doposud jsme měli světlo se 4 bodovkami a to je tedy katastrofa : (... Mně se líbí tyto dva typy dum-svitidel.cz/... a eshop.fulgur.cz/... . První typ je na 2 x 100W žárovku (používala bych úsporky nebo ledky), druhý je na kruhovou zářivku. Myslíte, že je to dobrá volba? Které světlo byste mi doporučili spíš? Moc moc děkuji za radu, velmi mi pomůže. Hezký den. Martina
Dobrý den.
Do obyváku bych zvolil to první s 2x Led žárovkou. Ale to se těžce posuzuje. Nejlepší by bylo kombinovat stropní svítidlo s nějakou lampou, nástěným svítidlem nebo něco podobného.
Daniel.
doplněno 17.11.14 14:48:Ale právě ty bodovky jsou ideální na chodbu, do obyváku se přiliš nehodí, jak název vypovídá světlo je směrované a bodově osvítí nějaký předmět (obrázek,dveře,vázu) .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.