Nejste přihlášen/a.
Prosím, má někdo zkušenosti s i STAVBY s.r.o. - internetové stavebniny. Mám zájem o sádrokarton a nechci riskovat. Dík.
Je jich několik, já jsem bral bitumenové desky na střechu třeba z Stavbaonline.cz
Překvapile mne cena i rychlost dodání, prostě spokojenost. Chci zateplovat a asi si to u nich opět obědnám. Já bydlím u znojma, takže si to meziskladově poslali do znojma, a od tama jsem si to už odvezl sám. Cena, jak jsem psal byla nízká, dalo se to zaplatit přes kartu nebo i přez internet kvůli urychlení. Takže jakmile jsem měl doklad o převodu peněz z banky na jejich účet, tak jsem jim to poslal a hohl si to jít vyzvednout.
Myslím že to funguje asi stejně, takže proč ne. Reference přímo na ně, vám ale musí dát někdo jiný kdo u nich nakupoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.