Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stínící systém do kuchynsk.okna

Od: lipus odpovědí: 5 změna:

ahoj všem...zdá se mi,že jsem objevila díru v trhu:D...Jak MODERNĚ nahradit tzv."vitrážky" do kuchynského okna...když chcete vidět ven z okna.,ale pouze spodní část okna chcete mít zakrytou...dřív se dávaly záclonky...a dnes?..na netu jsem nic nenašla...nešlo by na tu dolní polovinu okna připomontovat nějaké spešl žaluzie?..prostě něco moderního...mám dojem,že jsme opět 100 let za opicema:D

Stínící systém do kuchynsk.okna

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

2x

Kdysi jsem si chtěl koupit tyto,

l-ex.cz/...

ale koupil jsem si nakonec klasické hliníkové, jen vytahovací.

lipus
hodnocení

mil...hm..něco takového ano..přesně

tomibender*
hodnocení

2x

Zdravíčko,

existují rolety názvem Plissé.

Můžete je stahovat a vytahovat jakým směrem chcete, zeshra dolů i zespod nahoru.

Dělá to každá lepší firma, která se zabývá výrobou rolet a žaluzií.

Má je příbuzenstvo na chalupě, fungují už dlouho, není co by se na nich pokazilo, žádná mechanika, i když samozřejmě lze si nechat vyrobit i na provázek, ale to mi přijde pro normální okna, která nemají 3m na výšku, zbytečné.

doplněno 16.11.14 00:31: Pravda, ale zase mi textil přijde utulnejsi než hliník. Já mám raději klasické rolety než žaluzie, ale záleží samozřejmě na vkusu každého :)
Stínící systém do kuchynsk.okna #2
lipus
hodnocení

tomi--ano o plisé vím ,ale ty jsou z látky,,,já chtěla hliníkové

hodnocení

0x
Zdravím, na netu jsem to nehledala, ale vím, že existují i zaluzky co se právě dávají jen dolu, bylo to v Německu a ve Francii, jinde asi taky, akorát jsem si toho nevšimla. A mě se ale klasické vitrazky líbí více;)
doplněno 15.11.14 10:27: A ještě se prodávají fólie, které nalepite na spodní část okna - vy ven vidíte, k vám nikdo a stíní před sluncem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]