Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma tyčový mixér sencor SHB4355, však odpadla z něj guma, nevím jak přesně patří.
Neporadil by mi někdo jak jej spravit? Kam patří guma? Jako na obrázku?
Myslíte, že jí nějakým lepidlem přilepit, zda to nebude závadné?
Děkuji pěkně, přikládám fotky
Fandop, tento mixér mám, myslím, že jak ho máte na tom posledním obrázku, tak je to správně. Ta guma tam vykukuje okolo toho kola, pod kterým se točí čepele. Jestli budete chtít, ráno Vám jej vyfotím (ale rozebírat nebudu, to se nezlobte).
Také se Vám zdá, že neumí rozmixovat dojemna? Čepele jsou úplně tupé, vždy jsem měla mixéry s ostrými čepelemi, tak myslím, že tohle je na vině...
Dobrý den,
ano budu rád pokud můžete vložit vaši fotku, mě to tam nějak nedrží, vypadává, není to tam nějak přilepené?
Děkuji vám
Fandop, tady je, co se mi podařilo nafotit. Jestli je to přilepené, nevím, nic nerozdělám. Guma (těsnění) je u kraje, lehce vykukuje zpoza toho "kulatého plíšku", ale jestli je to uvnitře přilepené, nevím. Když lehce pootočím trubicí a zkusím ji jakoby odšroubovat od té "hlavice" (to, co kryje čepele), tak se těsnění jeví jako přilepené k tomu kulatému plíšku, neotáčí se spolu s "hlavicí".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.