Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tyčový mixér - odpadlá guma

Od: fandop odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám doma tyčový mixér sencor SHB4355, však odpadla z něj guma, nevím jak přesně patří.

Neporadil by mi někdo jak jej spravit? Kam patří guma? Jako na obrázku?

Myslíte, že jí nějakým lepidlem přilepit, zda to nebude závadné?

Děkuji pěkně, přikládám fotky

Tyčový mixér - odpadlá guma
Tyčový mixér - odpadlá guma #2
Tyčový mixér - odpadlá guma #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vložil bych těsnění tak, jak je máte na posledním obrázku. Nelepit !

doplněno 06.01.15 23:24:

Mám dojem, že ten kroužek máte silikonový, ten budete těžko lepit.

hodnocení

1x

Stařeček ponorák má zenit za sebou. Okousaná umělá hmota, tupé nože, vytáhaná guma. Před svátky se dal koupit za 200 300kč. Všude jsou slevy, tak se dá koupin nový za srandovní cenu. A bude slloužit zase mnoho let! ;)

doplněno 05.01.15 10:13:

heureka.cz/...

hodnocení

0x

Fandop, tento mixér mám, myslím, že jak ho máte na tom posledním obrázku, tak je to správně. Ta guma tam vykukuje okolo toho kola, pod kterým se točí čepele. Jestli budete chtít, ráno Vám jej vyfotím (ale rozebírat nebudu, to se nezlobte).

Také se Vám zdá, že neumí rozmixovat dojemna? Čepele jsou úplně tupé, vždy jsem měla mixéry s ostrými čepelemi, tak myslím, že tohle je na vině...

fandop
hodnocení

Dobrý den,

ano budu rád pokud můžete vložit vaši fotku, mě to tam nějak nedrží, vypadává, není to tam nějak přilepené?

Děkuji vám

Fandop, tady je, co se mi podařilo nafotit. Jestli je to přilepené, nevím, nic nerozdělám. Guma (těsnění) je u kraje, lehce vykukuje zpoza toho "kulatého plíšku", ale jestli je to uvnitře přilepené, nevím. Když lehce pootočím trubicí a zkusím ji jakoby odšroubovat od té "hlavice" (to, co kryje čepele), tak se těsnění jeví jako přilepené k tomu kulatému plíšku, neotáčí se spolu s "hlavicí".

Tyčový mixér - odpadlá guma #4
Tyčový mixér - odpadlá guma #5
Tyčový mixér - odpadlá guma #6
fandop
hodnocení

Děkuji,
budu jej muset pravděpodobně prilepit - gumu ke kovu, nedostane se lepidlo někdy do jídla?

Bála bych se, že ano - manipulací s tou hlavicí mi ven vylezlo pár kapiček pórkové polévky, kterou jsem naposled mixovala :( docela mě to dostalo, nemyslela jsem si, že tam něco zůstává :( na druhou stranu, jíme horší blafy než pár molekul lepidla...

fandop
hodnocení

Dobrý večer,

nelepil jsem tedy nic, nechám to tak a vyhodím jej, raději koupím jiný, než se otrávit.

Děkuji mockrát, pěkný večer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]