Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poraďte prosím,kde v Brně vybrat kvalitní nábytek do ložnice(postel,skříně,noční stolky,komoda)z masivu.Nechci nábytek kupovat v Ikee apod.ráda bych aby vydržel hodně dlouho a aby se při přesouvání hned nehroutil,ale v hodně obchodech kde mají kvalitní zboží mají přemrštěné ceny,proto budu ráda za vaše zkušenosti.
Tohle jsem řešil taky. Zjistil jsem, že všechno levné je ze sirek a použitelné je od 10k víc. Nakonec jsem si jí udělal, komplet materiál vyšel na 2k a za víkend bylo hotovo. Za ušetřených minimálně 8k jsem si udělal pohodovou dovolenou. Postel je primitivní záležitost, stačí pilka, hoblík, šmirglpapír, úhelník, metr, pár vrutů a něco na natření I se zakoupením nářadí a zaplacením brigádníka který to udělá to vyjde na 5k... Nebo koupit, na trhu toho je dost, ale je to záležitost 10 - 20k...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.