Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vinyl nebo dlažba?

Od: belgi* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, budeme dělat rekonstrukci předsíně v panel. bytě. Poraďte, co je výhodnější. Už nejsme nejmladší, proto přemýšlíme, co je na údržbu nejefektivnější.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem před dvěma měsíci řešila podlahu v kuchyni. Dlažbu měly dcery a obě se jí zbavily. Je studená a spáry snadno zajdou a dlažba není pěkná. Navíc, když něco spadne, kachle praskne. Vinyl se mi zdál drahý a chtěla jsem pokládku co nejsnadnější. Po delším hledání jsem našla PVC. Je zátěžové, vysoké, teplé, zrovna ho měli v akci. Dobře jsem udělala, protože mám velkou kuchyni a vypadá luxusně, je teplé.

doplněno 12.11.14 07:48:

To PVC leží na dřevotřísce, nepřilepené. Chlapi nové hodili na trávník, na to staré a podle něho ořízli. Vynesli, rozmotali a sedlo úplně přesně. PVC je těžké, ale poddajné, takže leží úžasně dokonale.

Vinyl nebo dlažba?

hodnocení

0x

Já bych si dala do předsíně PVC,nebo přírodní lino. Dlažba i vinyl jsou studené a tvrdé,sousedé mají také vinyl a všechno je od nich slyšet, hrůza.

paveloslav
hodnocení

0x

my mame dlazbu v predcini protoze mam podlahovy topeni,vinyl mame v kuchyni a v obyvaku a jsme s nim moc spokojeni,nerekl bych ze je tvrdy,pokud bude u dveri nejaky prekkoberecek kde se ocisti pisek z bot tak urcite vinyl ale zas urcite nebrat ten nejlevnejsi,jsou tam jak u lina ruzne tloustky naslapove vrstvy

hodnocení

0x

pokud je to v panelovém bytě, jak píšete, tak bývá trochu problém s pevností podkladu pro dlažbu (pokud ovšem je možnost podklad vybetonovat, vystěrkovat v dostatečné tloušťce cca 5cm, pak může být dlažba); pokud je podklad pružný, dlažba po určité době používání praská, i po pár letech...vlastní zkušenost...jinak dlažba v předsíni u vchodových dveří do bytu je výhodná...dá se i dobře udržovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]