Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se s vámi poradit jak vyřešit roh zdi. Původně zde byla stěrka na zeď, která byla nanesena na původní štuk, ale i na původní barvu. Při oškrabávání vrchní barvy, se všechno začalo drolit. Odkryl jsem původní štuk (ten po pár vysprávkách bude v pořádku) a rozmyl jsem původní barvu. Na rohu mi zůstává tato vyrovnávací lišta. Myslíte, že by se dal použít štuk a zahladit do vytracena, tedy napojit na původní štuk? Tedy lištu bych tam nechal a zakryl štukem do ztracena. Půjde to? Nebo myslíte zvolit jiné řešení. Bojím se do toho šáhnout a odstranit to, nevím v jakém stavu to pod tím bude.
Martin
To Mases-jak to popisuješ je zdouhavé a zbytečné!
Souhlassp.Milanem a Doktorem.
Nyní moje doplnění koupil bych si roh viz obrázek a ten normáně nalepil na akryl.tmel.
K obrázku -byl jsem líný babrat se se štukem a dělat rohy ,tak jsem po naštukování plochy k rohu nalepil na něj onen plastový roh-je 3x3cm a tl je asi 2mm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.