Nejste přihlášen/a.
Prosím o doporučení ručního akumulátorového vysavače který má co největší sací výkon. Z množství těchto vysavačů co jsou na trhu nevím, který vybrat. Chtěl bych ho použít na rychlý úklid koberce od zbytků zrní kolem klece se třemi andulkami, které ho vyhazují z klece.
Jistě se tu někdo najde, kdo má s těmito vysavači zkušenost a předem za doporučení děkuji.
Já mám velice dobrou zkušenost s tímtež vysavačem, ale jen se šňůrou. Visel mi na hřebíku místo smetáku. Fungoval vždycky.
Děkuji za odpovědi, ale asi jsem neůplně položil dotaz, neměl jsem na mysli tyčový vysavač, ale ruční, něco takového
ale v tom množství nabízených na trhu a i různých recenzí, nevím, pro který se rozhodnout, a to hlavně s ohledem na co nějvětší sací výkon.
vysavace.heureka.cz/... Poklikejte a pohledejte tady. Vyberte si model a nejlevnějšího prodejce. Tak určitě najde vysavač silnější ve stejné ceně nebo ještě levnější. Heureka jistí ceny .
Prošel jsem na netu kde co, ale bohužel o sacím výkonu jsem se nikde nedočetl... každý výrobce udává, že dobře saje, tak se těžko vybere. Předpokládal jsem, že se tu najde někdo, kdo takový vysavač má a s úspěchem ho používá ke stejnému účelu jako bych ho chtěl použít já.
Mám Electrolux, už druhý, předchůdce tohoto typu alza.cz/...
Akuvysavače nemají moc velký "cuc", proto si pomáhají rotačním kartáčem.
No a pak se dají taky snadno sehnat ruční (neelektrické smetáčky) buď do dlaně nebo s držátkem a možná by jste se divil co ještě nasbírá po tom malém elektrickém . Na takové malé plochy se ani nevyplatí vytahovat vysavač a je to hned.U nás to prodávají větnamci okolo 40Kč , a jsem s tím fakt spokojen -též po andulkách a pod.
Možná by se dala najít fotka na netu , nechce se mi to teď hledat, zdar.
doplněno 11.11.14 12:19:nevím zda se mi podaří vložit obrázek - vypadá to asi takto jen daleko lepší je se dvěma kartáčema a ještě s držátkem jako u smetáčku ale to se mi nepodařilo najít.
Měla jsem Electrolux Ergo rapido. Ze začátku spokojenost, ale tyhle akumulátorové vysavače prostě mají malý výkon ať dělá výrobce co dělá, pořádně luxovat nikdy nebudou. Větší kusy nesebere ani když má rotační kartáč, navíc neustálé čištění namotaných chlupů a vlasů z kartáče nic moc. Co ale můžu opravdu doporučit jsou výrobky multi-talent.cz/.... Je to vlastně jen smeták, ale sebere z koberce minimálně to samé co vysavač a když jsem o jemné chlupy, tak snad ještě víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.