Nejste přihlášen/a.
dobrý den
chci na nadcházející zimu přikryýt dřevo na dvorku a našel jsem zbylou difuzni folii ze střechy - Delta Vent S. CHci se tedy zeptat jestli se mám bát že mi to přemokne? kdybych dál 2 vrstvy? Je to jenom provizorní řešení na jednu sezonu. Ale sníh na tom bude stát a nevím jestli to bude či nebude prosakovat? ikdyby tam bylo metr sněha? bydlím v horské oblasti
děkuji za rady
Pokud je to dřevo určené k dalšímu stavebnímu použití, přikryl bych ho raději, KVALITNÍ přikrývací plachtou, ale ještě na dřevo bych dal trochu prken, aby plachta nebyla "přilepená" na dřevu, to by pak plesnivělo.
Pokud to je dřevo na topení, tak bych to nepřikrýval, protože sníh není déšť a je lepší, když to ventiluje pořádně,
ale ať už je to dřevo na topení nebo k dalšímu užití, chce to položit na něco podkladního, ať to nebere vlhkost a větrá to i ze spodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.