Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna střechy a věcí kolem - nárok na slevu

Od: franciska odpovědí: 1 změna:

Ahojky, právě jsem obdržela dopis, že nám budou kvůli zatékání měnit něco ve střeše a uvnitř bytů pod střechou. venkovní práce mě nejspíš krom hluku apod neomezí, ale jde mi o vnitřky. Jsme magistrátní dům, musím dělníky pustit dovnitř a budou zde pracovat cca týden, při vnitřních pracích odendají sádrokartony pod střechou = zničí malbu, bordury, bordel všude. Zajímalo by mě jestli mají nějakou povinnost uvést vše do původního stavu nebo jen vymalovat bíle. A další věc, budeme si muset s manželem vzít oba volno, protože samotné je v bytě nenechám a jeden z nás musí vyzvednout malou ze školky, odvést jí na kroužky apod. Vztahuje se na to něco nebo si prostě musíme vyplácat naší dovolenou? A máme nárok na nějakou slevu z nájmu, když budeme díky těmto úpravám omezeni v užívání bytu? Děkuju Petra

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

..."do původního stavu" do původního ne, páč třeba zašlou malbu neumějí. Ale samozřejmě "obyvatelně"!

nárok na slevu z nájmu máte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]