Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřebuji poradit ohledně stropního miaka. Zatékala nám střecha.Tak jsme ji celkově očistili od všech vrstev ip až na beton.Udělali se 2 vrstvy.První základní hydro a druhá s kamínkama aby nepraskala.Z pohledu vrchní části střechy tam bylo vše v pořádku.Tak se usoudilo,že se strop nestihl nijak narušit .Jenže ted po cca roce jsme se rozhodli,že si předěláme vnitřek a zbouráme příčku.Jenže po odstranění stropních ozdobných čtvercových polystyrenů jsme zjistili,že máme kolem dvou miak vetší prasklyny. Tak jsem to chtěl oškrábat a mírně zabral.No a náhle jsem projel do miaka.No a otázka je co ted.Střecha je nová a neteče do ní.A nevím jak opravit ty dvě miaka. Jestli bude stačit napchat do vnitř beton aby se to zesílilo nebo pěnu.Protože rozřezávat ipu z vrchu a bourat abych to nějak vyměnil se mě opravdu nechce.Je nějaká možnost abych je nemusel vybourat?Děkuji za radu i názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.