Nejste přihlášen/a.
kolik stojí měsíčně plyn v domě, myslím tím paušál, když nebudu třeba ani topit, nebo jen někdy, děkuji za rady ![]()
0x
Dobrý den, pokud budete mít jen udržovací poplatek a bez odběru, tak si sjednáte minimální zálohu - např. 300,- Kč/měsíc (kotel + sporák). Zdravím!
doplněno 08.11.14 12:37:EON neznám, ale zeptejte se tedy přímo u nich - jedna věc je asi poplatek a druhá věc je výhodná či nevýhodná sazba.
doplněno 08.11.14 12:42:no jde mi o to, že bud vytápět plynem RD, ale jen někdy, tak se bojím, kolik bude stát ten pušál, aby se to vyplatilo, nevíte kolik to stojí od eonu?
doplněno 08.11.14 12:54: Kecam, celkem s distribuci a DPH je to 150 Kč. (30 za komoditu, 120 za kapacitu). Eon má 140+150 celkem 292 u mého tarifu do 15 mwh. Eon to má dále odstupňováne dle spotřeby, ceník mají všichni dodavatele na stránkách.
doplněno 08.11.14 12:57: Ještě dodám, ze mám plyn u Fonergy.cz
doplněno 08.11.14 15:52: Ano to je měsíčně plus cena za plyn a distribuci. Eon má cca o 50 Kč levnější megawathodinu, ale drahé měsíční pevné poplatky, nad 15 mwh uz je to zase víc. Cena za distribuci je stejná u všech dodavatelů plynu. Topim v bytě takže ten limit ani zdaleka neprekrocim. Kotel junkers, 16 let, AZ doslouzi uvazuju o turbo. Kondenzační mně kominici rozmlouvali, prý je náročný na servis. Zatím jsem ale ještě kotel nijak neřešil, takže neporadím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.