Nejste přihlášen/a.
Zvažuji dlažbu na otevřené terase. Líbí se mi mrazovzdorná dlažba, která se položí do botonu a vyspáruje. Nejprve jsem se rozhodoval pro voloně položené dlžební betonové-povrchově upravené bloky - VELINO 40x40x6 cm (cca 40m) Ale nyní uvažuji o položení dlažby -dlaždic do betonu, ale odrazují mě, že to nemá venku dlouhé trvání. Nerad bych to po2 letech předělával. Je to pravda?
Problém je v namíchání betonu? Která varianta je lepší? Dá se to říct? Co vyjde levněji?
dobry den je to lepsi do betonu nez do pisku kdyz bude dobre udelany podklad tak se nemusite niceho obavat dneska se lepi i na flexibilni lepidlo i kdyz to jsou betonove dlazdice v pisku se vam to za chvilku be propadat a vsemozne jezdit a budete to muset predelavatnedoporucuji moc hluboke spary jinak budete zachytavat packama u stolu kdyz se budete chtit prišoupnout atd ale nepochopolil sem jaky je v namichani betonu problem podlozi udelate z kamene aby tam neslo moc betonu a do betonu si to muzete rovnou klepat ale vyjde draz nezdo pisku ale podlozi musite udelat poradne nejlepe vibracni zabou
Usazení dlaždic je lepší do betonu nebo na flexibilní lepidlo. Na písek je to rychlejší a levnější, ale počítejte s častými opravami dlaždic. Jaký je problém namýchat beton? na každym pytli je napsaný návod jak beton nebo maltu udělat. Pokud budete pečlivý tak vám beton vydrží nemusíte se bát toho, že by se vám to za dva roky rozpadlo.
Zednické práce zvádám, ale nikdy jsem nebetonoval větší plochu a venku. Proto jsem měl obavy z popraskání, roztrhání atp.
Je pravda, že mi to radil zedník a chtěl, abych si raději koupil namíchaný beton - což v tom množství zvažuji. Budu mít precizně zpracovaný podklad - kolik nebo jako široká vrstva betonu pod tu dlažbu na terase stačí,... ptám se dle vaší zkušenosti. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.