Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plesnivý silikon u vaničky

Od: ance* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o pomoc či informaci, jak upevnit sprchovou vaničku ke stěně tak, aby mi to tam po pul až roce neplesnicělo. Firma, která nám to montovala (silikonem) mi nechce uznat záruku s tím, že musím hned po každém mytí spáru vytřít do sucha hadrem. To odmítám a myslím si, že to nějak jít musí. Děkuji za pomoc. Kateřina Hliněnská

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

není silikon jako silikon. Obyčejný plesnivý!

vosikac*
hodnocení

2x

*jasne* hezký den.

V tomto případě bych doporučil odstranit starý silikon a přespárovat (sanitárním).Měl jsem podobný problém okolo vany v obecním bytě,navíc mi vlhla zeď v pokoji.Celé jsme to vyškrábali,vydrbali,vysušili,dali kvalitnější lištu a silikon...Rok máme bez problémů za sebou *palec*.Náklady cca 300kč*jasne*

doplněno 13.05.09 11:59:

Jinak souhlas s Milanem!:)

jabraka*
hodnocení

2x

Káťo.

Při montáži je potřeba,aby ta mezírka mezi stěnou a vaničkou byla co nejmenší.Pak se ani nemusí dávat lišta.A ten silikon samozřejmě sanitární a zastěrkovat tak,aby se tam voda neudržela.

Na obrázcích je vidět postup.Nejprve se ke zdi přisadí a zasilikonuje vanička a pak se dodělá obklad.Maličká spára pak silikonem jen dolízne milimetrovou spárou.

JABRAKA

Plesnivý silikon u vaničky

jabraka*
hodnocení

2x

Ještě hotový sprcháč.

JABR

Plesnivý silikon u vaničky #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]