Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katastrální mapa

Od: veral* odpovědí: 6 změna:

Chtěla jsem se optat, projektant po nás chce katastrální mapu 1:1000...kde mi ji vydají- na katastrálním úřadě nebo na stavebním úřadě v katastru kam spadáme? A případně kolik to asi stojí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

mapa KN se dá vytisknout z www.nahlizenidokn.cuzk.cz, k výkresu se vám vytiskne i měřítko. Mj. by si ji měl umět obsatarat sám a Vám předložit jen částku cca několik (jedna dvě) stovek, podle rozsahu stavby.

veral*
hodnocení

díky moc za info!

minato*
hodnocení

3x

Jak již bylo řečeno, informativně lze do katastrální mapy nahlédnout na webu www.cuzk.cz. Pokud však po Vás chce kopii katastrální mapy v měřítku 1:1000, předpokládal bych, že chce ověřený výstup z katastru nemovitostí. Tuto kopii katastrální mapy lze získat buď na místně příslušném katastrálním úřadě nebo, popřípadě na místně příslušném obecním úřadě, jehož stavební odbor již v dnešní době mívá zajištěn dálkový přístup do katastru nemovitostí. Pokud se zájmové pozemky nachází na dosud nedigitalizovaném území, kopii katastrální mapy na obecním úřadě nedostanete a budete muset na katastrální úřad. Kopie mapy by měla stát 100 Kč.

veral*
hodnocení

Tak poslední odpověď je opravdu správná, jak mi bylo řečeno od projektanta, tak opravdu potřebuje kopii z katastru.

hodnocení

0x

na katasrálním úřadě za poplatek, pokud mu nestačí snímek z netu

veral*
hodnocení

díky za odpověď! poptám se ještě ohledně toho internetu jestli by to stačilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]