Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám byt 3 1,62m2 v centru města před celkovou rekonstrukcí.Jsou zde dřevěná okna,parkety všude,dlaždice v koupelně,vše je staré,před rekonstrukcí. Vím,že se nedá odhadnout cena když to nikdo neviděl,ale chci ten byt upravit a aspoň levně pronajmout a poté z těch peněz dále rekonstruovat. Práce by byla svépomocí bez firem. Dokázal by mi někdo prosím říct cenu? Okna jsou dvojitá. V koupelně zachovat vanu. Udělat celkové rozvody,podlahy. Kuchyňská linka zůstane . Chci ten byt jenom na pronájem,tudíž bez nábytku a vybavení. Děkuji za rady
Teď zrovna také kvůlu pronájmu řeším rekonstrukci jádra (koupelna, wc, kuchyně). Skoro všechny věci jsem sehnal na aukru a zatím to vypadá že se vejdu se vším (wc, sprcháč, obklady, dlažby, kuchyňská linka, sporák, sdk, nové rozvody vody a el.) do 15000,-Kč. Práce samozřejmě svépomocí.
Takže pokud na to extra nepospícháte, vyplatí se aukro sledovat. Je tak možné značnou částku ušetřit.
Můžete se vlézt s NOVÝMI věcmi do cca60-100 000kč ale tak třeba do půl mega či ještě víc.Např třeba vanu -můžete koupit kalsickou plechovou za cca3000kč ale taky laminátku za třeba 15 000kč.
Osobně jsem si dělal sám -nové zděné jádro-ytongy,new vana železná,umyvadlo ,umývátko WC,2x baterie páková,dlažba -kuchyně,chodba,obklad koupelna,za linkou,nová linka,kuchynský stůl +židle, 2x dveře a ocel zárubně (WC+koupelna) new dveře prosklené pokoje,plovoucí podlaha-pokoj,+ pár drobností,nová světla,koup.skříňka ... (v tom zaplacen instalatér ,el.ne ten dělal zadara!) za cca 50 000kč přičemž třeba od firmy by to stálo minimálně 120 000 bez linky a plovoucí! byt -panelový, 2+1 60m2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.