Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Manžel cestuje bojím se být doma

Od: bedrunka1988* odpovědí: 12 změna:

Bydlím na kraji města, manžel často cestuje, takže jsem tu sama. Přemýšlíme o fotopastu kameru. Máte s tím nějaké zkušenosti, nebo co doporučujete?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

6x

Psa nebo milence.

virus*
hodnocení

3x

Napište mi kde bydlíte a rozvrh hodin manžela kdy nebude doma a já Vás rád pohlídám :)

hodnocení

2x

Jakéhokoliv malého psa si pořiďte. Svoje si uštěká. Kdo bude chtít krást a ublížit, žádný pes ho stejně nezastaví. ;)

lidus*
hodnocení

2x

Psa, kočku nebo dítě a nebo rovnou všechno. Pes to nemusí být velký, stačí nějaký mazlík, voříšek co zaplní samotu.

dejavu*
hodnocení

2x

Nejlepší je fakt ten pes. Z vlastni zkušenosti a zkušenosti jiných lidí, co si od nás z útulku berou psy, mohu potvrdit, že pes zloděje odradí nejlépe. nás vykradli 2x a od té doby, co máme psa, už se to nikdy neopakovalo.

doplněno 01.11.14 00:30:

Pokud si chcete pořídit psa a vážně o tom uvažujete, napište, kde pes bude (venku, doma, doma i venku), jestli máte děti, kočku, dobrý plot, jak je plot vysoký a jak je stavěný, jestli je to pletivo nebo bytelný plot, jestli ho pes nepřešplhá či nepřeskočí, jak daleko jsou sousedi, kteří by s případným příliš uštěkaným plemenem měli problém, jak velká je zahrada a kolik prostoru na ní bude mít pes, jak se mu chcete věnovat, jestli s ním hodláte chodit ven na procházky atd. a pomůže i třeba alespoň okres nebo kraj, ve kterém bydlíte. Pak se dá poradit konkrétněji.

doplněno 01.11.14 21:03:

Kdybyste chtěla, máme v útulku tuhle prima krasavici :)

hodnocení

2x
Neraďte milence!
Potom by se tazatelka bála ještě více. Hlavně návratu manžela...

ju*
hodnocení

1x

Bydlíte v paneláku, vile,na samotě u lesa? Fotopast Vám pošle snímek na mobil, to Vás moc neochrání, kamerový system vám bude detekovat a hlásit že se v perimetru někdo pohybuje, podle ceny, záleží co bude indikovat a hlásit jako poplach - při doplnění pohybovými čidly dost času na zavolání pomahačů pokud nejsou vzdáleni moc, případně nabití zbraně, nebo vzbuzení velkého nasraného psa...vše je o tom kde bydlíte a kolik do této věci chcete investovat, Váš dotaz je jako výkřik do prostoru pomozte - ale bohužel nevíme okolnosti...

Najdete na netu plno firem které se zabývají profesionálně touto oblastí, je dobré si o tom něco přečíst a poslechnout, jít do toho jako amater se většinou nepodaří...asi jsem Vás nepotěšíl, ale bojujte...

bedrunka1988*
hodnocení

Kromě fotopasti myslim o koupení psa, jakého doporučujete?

milan23*
Doporučil bych Tosa-inu aneb hodného nepalí a zlý se nenechá:) .
Vyrovnaný pes,nenáročný na výchovu, pokročilejší výcvik netřeba.
Ale stejně mi přijde, že jste trochu paranoidní...

marfusa*
hodnocení

0x

Mám názor od policisty a přesně jak píše dejavu. Zkušení kriminálníci prý nechtějí být rušeni psem. Protože pes dělá hluk a tím na zloděje upozorní. Na velikosti nebo rase psa prý nezáleží. My máme psa a ještě nějakou elektroniku, ale přesně nevím co to je nějaké čidlo pohybu.

cabas*
hodnocení

0x

Poradnyho bodygarda na noc.

esme*
hodnocení

0x

Bydleli jsme na samotě, manžel byl také často pracovně pryč; pořídili jsme dva vlčáky a bylo to dobré rozhodnutí.

Dnes bych netrvala na tak velkých psech, nicméně je fakt že zloději se psa bojí a navíc pokud se vy bojíte být sama, pes dokáže "utěšit".

Elektroniku bych nechtěla, nic by to neřešilo - bát se s ní člověk nepřestane, naopak byste mohla skončit tak že budete celou noc hystericky kontrolovat kameru...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]