Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenávistné lidé

Od: lorca odpovědí: 16 změna:

Co dělat když si nepadnete se sociální pracovnicí? která Vám vyloženě chce uškodit než pomoci a je mezi Vámi napjatá atmosféra,a je vůči Vám zaujatá ale podle trvlalého bydliště k ní spadáte.Děkuji za odpovědi.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Vysvětlit jí, že tam je ona pro Vás, pokud to nepomůže, nechat k jednání přizvat jejího nadřízeného.

lorca
hodnocení

už se také stalo ale drží spolu nadřízená jí tyká a chodí spolu na obědy ještě byla proti mne a tvrdila že pouze dělá svou práci její kolegyně to je vše takže proto už nevím kudy kam !

iz*

Pak se obraťte na nadřízeného té nadřízené ...

Jako přímý účastník jednání máte právo udělat si záznam z jednání,Třeba jen zmínka o zvukovém záznamu může pomoci!

výtka
Upozornění od sys hejkal 29. 10. 2014 17:58:21
Diesel to napsal jasně...
Ještě jasnější by to bylo podepřené konkrétním paragrafem, předpisem, zákonem, rozhodnutím soudu, aby se o to člověk mohl opřít!
Takhle je to jen JPP...
lorca
hodnocení

nad tím jsem také přemýšlela že bych si pořídila nějaké zvukové nahrávání ale někde jsemm četla že pokud ta osoba druhá o tom nevý že jí natáčíte tak je to trestné.

ladinpraha*

"Jako přímý účastník jednání máte právo udělat si záznam z jednání,"
Diesel to myslím napsal jasně. Nešlo by o žádné skryté nahrávání. K záznamu jde použít i chytrý telefon. Takové jednání pak hned vypadá jinak.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Asi si tu mnozí z nás uvědomují, že Lorka nám tu prezentuje nějakou svoji, ne příliš popsanou příhodu. Syn pracuje na Sociálce na přepážce a to by jste se všichni moc divili, s čím k němu jsou lidi schopni přijít a pak o něco žádat. A když je jim vysvětleno, že na nějakou dávku nemají ze zákona nárok, buď řvou jak protrhlí, nebo jim někdo poradí, že se mají odvolat do Prahy na Ředitelství a tam jim bez zkoumán,í věc přiznají. Možná, že právě tohle, stálo generální ředitelku místo. Byla odvolána. Pak si věci přeberte, kde asi může být pravda. Ahoj.

martinaa*

Asi tak. Máma dělá na úřadu práce, za letošek už řešila pár stížností, když si šel třeba stěžovat cigán, že mu nepřiznala dávky a chová se tedy diskriminačně - přitom na ně neměl nárok a ještě se choval jako to jeho etnikum umí. Všichni ví, že je to nesmysl a jen prudí, ale bohužel se to šetřit musí a další blb ředitel jde na ruku nepřizpůsobivým, protože se třepe o místo. Kdo pak má nervy a problémy? Pan ředitel asi ne.

Takže bych ráda znala i druhou stranu, než jen tu, jak jsou zamindrákovaní úředníci na chudáky slušné lidi zlí.

Jóóó chudáci hnědočeši.

lorca
hodnocení

No právé hnědočeši mají nárok snad na vše ,ale mě tam dupe vyloženě po krku otec dítěte mí přispívá na dceru výživnné ve výši 1000 kč. měsíčně a té ženské se to ještě nelíbí a tvrdí at nás živí otec dítěte ale matce hnědočešce nepřispívá otec ani korunu a platí jí to stát takže nevím jak se bránit

marfusa*
hodnocení

0x

Je důležité se zvůli státních úředníků bránit. Třeba stížností na vyšších místech, jak tu už radili někteří odpovídající. Úředník se nesmí považovat za nedotknutelného.

hujer123*

Je tady ale určitá možnost, že úřednice opravdu dělá dobře svou práci.

poseidon*
hodnocení

0x

Možná by se na Vaši otázku lépe odpovídalo, kdyby jste uvedla, v jakém druhu úřadu, či organizaci je ta sociální pracovnice zaměstnána a v jaké pozici.

cabas*
hodnocení

0x

Ja mam zkusenost ze jsem se nedostavil vcas na kontrolu po pul roce/o den jsem se spletl/a ta bodra pani mi poslala SMStak jsem tam volal ,rekla at prijdu zitra ,tak jse ji koupil kafe /tez jsme spolu moc nevychazeli/a od te doby mi uz nekolikrat dobre poradila,treba by to zabralo i u vas.

vlazy*
hodnocení

0x

S úředníky je to často těžké, ale také často problém nebývá u těch úředníků ale v zákonech podle kterých oni jednaji a rozhodují. Když v některých případech někdo podle zákonů na nějakou sociální dávku nemá nárok tak je asi zbytečné chledat vinu u úřednících a ztěžovat si na ních, protože tím se stejně nic nevyřeší.

marci*
hodnocení

0x

Mně se osvědčilo, obrátit se na úřad ombudsmana, vše prověřili, mě se zastalli a od té doby se ke mně na ÚP Praha 9 chovají slušně a na starost si mě vzala samotná vedoucí odboru, která se mi jeví, jako jedinný slušný a schopný člověk, jinak je to speciálně na tomto úřadě, odboru a adrese úplná trragédie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]