Nejste přihlášen/a.
Co dělat když si nepadnete se sociální pracovnicí? která Vám vyloženě chce uškodit než pomoci a je mezi Vámi napjatá atmosféra,a je vůči Vám zaujatá ale podle trvlalého bydliště k ní spadáte.Děkuji za odpovědi.
Vysvětlit jí, že tam je ona pro Vás, pokud to nepomůže, nechat k jednání přizvat jejího nadřízeného.
už se také stalo ale drží spolu nadřízená jí tyká a chodí spolu na obědy ještě byla proti mne a tvrdila že pouze dělá svou práci její kolegyně to je vše takže proto už nevím kudy kam !
Jako přímý účastník jednání máte právo udělat si záznam z jednání,Třeba jen zmínka o zvukovém záznamu může pomoci!
nad tím jsem také přemýšlela že bych si pořídila nějaké zvukové nahrávání ale někde jsemm četla že pokud ta osoba druhá o tom nevý že jí natáčíte tak je to trestné.
Ahoj. Asi si tu mnozí z nás uvědomují, že Lorka nám tu prezentuje nějakou svoji, ne příliš popsanou příhodu. Syn pracuje na Sociálce na přepážce a to by jste se všichni moc divili, s čím k němu jsou lidi schopni přijít a pak o něco žádat. A když je jim vysvětleno, že na nějakou dávku nemají ze zákona nárok, buď řvou jak protrhlí, nebo jim někdo poradí, že se mají odvolat do Prahy na Ředitelství a tam jim bez zkoumán,í věc přiznají. Možná, že právě tohle, stálo generální ředitelku místo. Byla odvolána. Pak si věci přeberte, kde asi může být pravda. Ahoj.
Asi tak. Máma dělá na úřadu práce, za letošek už řešila pár stížností, když si šel třeba stěžovat cigán, že mu nepřiznala dávky a chová se tedy diskriminačně - přitom na ně neměl nárok a ještě se choval jako to jeho etnikum umí. Všichni ví, že je to nesmysl a jen prudí, ale bohužel se to šetřit musí a další blb ředitel jde na ruku nepřizpůsobivým, protože se třepe o místo. Kdo pak má nervy a problémy? Pan ředitel asi ne.
Takže bych ráda znala i druhou stranu, než jen tu, jak jsou zamindrákovaní úředníci na chudáky slušné lidi zlí.
No právé hnědočeši mají nárok snad na vše ,ale mě tam dupe vyloženě po krku otec dítěte mí přispívá na dceru výživnné ve výši 1000 kč. měsíčně a té ženské se to ještě nelíbí a tvrdí at nás živí otec dítěte ale matce hnědočešce nepřispívá otec ani korunu a platí jí to stát takže nevím jak se bránit
S úředníky je to často těžké, ale také často problém nebývá u těch úředníků ale v zákonech podle kterých oni jednaji a rozhodují. Když v některých případech někdo podle zákonů na nějakou sociální dávku nemá nárok tak je asi zbytečné chledat vinu u úřednících a ztěžovat si na ních, protože tím se stejně nic nevyřeší.
Mně se osvědčilo, obrátit se na úřad ombudsmana, vše prověřili, mě se zastalli a od té doby se ke mně na ÚP Praha 9 chovají slušně a na starost si mě vzala samotná vedoucí odboru, která se mi jeví, jako jedinný slušný a schopný člověk, jinak je to speciálně na tomto úřadě, odboru a adrese úplná trragédie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.