Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led žárovka-teplota

Od: shermen odpovědí: 4 změna:

Nemáte někdo zkušenost s teplotou led žárovek.Mám ve světle halogenovou trubici s paticí r7s se stmívačem.Mám papouška,který se občas proletí a dvakrát málem sednul na lampu(žádný kryt tam není,je to stojací lampa).Led žárovky mají dole chladiče,které se také hřejí,ale navím jak.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

co mám zkušenost tak je to nepříjemně teplé, tzn ruku na tom nejde udržet dokonečna, ale nespálíte se.

honzacz*
hodnocení

0x

Záleží na výkonu žárovky a ploše chladiče, ale většinou je teplota taková, že se nespálíte. Myslím, že papouškovi by to vyhovovalo. :)

hodnocení

0x

Stejné zkušenosti jako předcházející. Ruku na chladiči udržíte, ale po chvilce je to už nepříjemné. Rozhodně se nespálíte.

doplněno 29.10.14 17:07:

S halogenem se to nenechá ani srovnávat, ten je pečící troubou.

shermen
hodnocení

Žárovka bude 15W a myslím,že nepojede na plný výkon.Jinak díky za odpovědi.Měl jsem strach,aby teplota nebyla stejná jako u halogenu.

Led žárovka-teplota
Led žárovka-teplota #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]