Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou aku vrtačku

Od: kutilek odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,chci se zeptat chtěl bych si pořídit nějákou aku vrtačku do 2000kč.sloužila by převážně na zašroubování šroubů a občasné vrtání do dřeva.zatím jsem se rozhoduji mezi těmito: drobnenaradi.cz/... a jadal.cz/...ale jestli nikdo znáte nějákou lepší tak my poradtě.akorát bych chtěl aby to nem+lo tu velkou baterii dolé a v rukojeti jak ti v odkazu.díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

echo*
hodnocení

1x

Pokud scháníte aku vrtačku s "baterii v rukojeti" do 2 tis. myslím si že vaše zmiňovaná Einhell Red bude asi nejvíce vyhovující, se dvěmi akumulátory Li-Ion 12V za 1790 s dopravou zdarma nebude mít v této cenové hladině konkurenci. A určitě to bude skvělý pomocník do domácnosti. Výrobky Einhell Red nejsou zas tak špatné pro hobby použití.

hubas*

Pochopil bych, kdyby s tím pán hodlal montovat SDK, tam je nízká hmotnost výhodou a malý výkon nevadí. Pokud chce univerzálnější použití v této cenové hladině tak jedině klasiku! Kupte základní řadu renomované značky a ne hyper-super vybavený šrot! Nebo si to kupte někde v marketu, kde reklamace řeší vrácením peněz.

hubas*
hodnocení

0x

Na Einhell zapomeňte a ta Narexka má pouze 12NM, za 2tis. se dá už sehnat solidní stroj. Bral bych Hitachi v nějaké okci, popř. Makitu nebo modrý Bosch. Za plnou cenu se ale cenově nevejdete.

actiontools.cz/...

pfpetr*
Vlozena investice se vyplatí a sloužit bude spoustu let. Vybita baterie se nabije do pul hodky a vidrz vic než slusna. Dodavana je se dvěma akumulatory m.heureka.cz/...
hubas*

U Této AKU se mi pravidelně povoluje sklíčidlo a tento problém má i můj známý, ale jinak jí nemohu za ty peníze nic moc vytýkat.

pfpetr*
U Te moji také , děla to dle me dost silná brzda . Ale není to nic hrozného a jsem s ni nadmíru spokojen . Na firme mam jela několik let kazdy den bez jakéhokoliv problemu
milan23*
Narexu se sklíčidlo povoluje také.Jinak paráda, jen škoda těch poztrácených bitů *plac*

kutilek
hodnocení

Dobrý den,chci se ještě pouze zeptat jestli někdo máte doma tu zminovanou narexku,a zda je dostačující,jinak tu aku vrtačku s baterií v rukojeti si chci koupit protože má menší rozměry a je lehčí

pfpetr*
Utahovaci moment ma narex 12N a makita 30 , baterie 1300Ah, makita 2000Ah a navic nabiji o pul hodky dyl. Pokud s tim chcete dvakrat do roka smontovat nabytek z ikei tak si narexu kupte jinak ani nahodou . Krome te velikosti nema zadne plus jen spoustu minusu
echo*

Dobrý den, zmiňovaná narexka je spíše šroubovák má pouze 1 rychlostní stupeň 0-380 ot/min, což je na vrtaní docela málo, k tomu relativně malý kroutící moment.

hubas*

Tazatel si nechce nechat poradit, to je pak těžké!

Jeden prodejce co prodává narexky mi řekl, že pokud chci hobby náředí za cenu profi, tak ať si koupím narex, fakt je, že ve firmě narexky máme, o něco dražší cca za 3400kč a neustále odcházejí regulace za cca 1100kč a motorky za cca 300kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]