Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proudový chránič a používání v ČR

Od: kravsko* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Chtěl jsem se zeptat, zda je u nás v ČR povolen proudový chránič typ: PFIM-40/4/003-XG/A a PFHM-40/4/003-G na rodinný domek pro celou instalaci včetně zásuvek venkovních a zásuvek v koupelně. Jestli není, můžete mi někdo napsat podle které normy?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

je to zde

elektrikshop.at/...

přístroje od tohoto výrobce se prodávají i u nás...

hodnocení

1x

Tento typ není v oficiálním katalogu pro ČR, ale splňuje všechny podmínky pro naše instalace. Má CE a je tudíž přípustný pro naše instalace. Nová výroba má už označení EATON a český nápis. Snad se mi sem podaří dát obrázek.

Proudový chránič a používání v ČR

honzacz*
hodnocení

0x

Tyhle konkrétní typy neznám, můžete použít cokoli, co je označeno značkou "CE" (declaration of conformity), vpodstatě by to mělo být tak, že cokoli, co se prodává v některé zemi Evropské unie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]