Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové, ušpinila jsem si džíny od montážní pěny, která se používá na montáž plastových oken. Dá se to něčím vyčistit? Zkoušela jsem zatím jen ředidlo, bez úspěchu. Jen malý flíček na koleni... Děkuji za rady.
pro nevytvrzenou pěnu je toto
jinak zatvrdlou pěnu lze odstranit pouze mechanicky...zkusit vykartáčovat...a přitom nepoškodit látku?
polystyren se rozpouští dobře v acetonu, stačí i výpary; ale co dělá se suchou montážní pěnou, to zatím nevím, nepotřeboval jsem zjišťovat...
z technického listu
Technický list výrobku
Iwww. soudal.cz , www.inva.cz , centrala@inva.cz , to@inva.cz
Čistič PU pěny
Čistič PU pěny je čistící aerosol k okamžitému použití na čištění nevytvrzených polyuretanových pěn.
informace proto, že chcete kupovat čistič, ale tím skvrnu nevyčistíte! to máte i v první odpovědi...
Jano P ten čistič je po vytrvrzení pěny na dvě věci,na h...o a na nic,jen vyhodíte peníze pokud s pěnou nepracujete (dle dotazu vyplývá že ne) tak na nic jiného nevyužijete!
Údajně existuje i čistič na VYTVRZENOU pěnu,ale osobně jsem jej neviděl .Pokud je čerstvá tak tím čističem ,a nemusí být hned od Soudalu-ten je asi nejdražší!,se dá 100% odstranit!(nyní mám čistič od Den Braven,je jich víc výrobců stejně jako výrobců pěny!) Opravdu ani aceton na ni nefunguje,jen mechanicky! a stajně tam něco zůstane!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.