Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hypotéka 100%

Od: dada93 odpovědí: 4 změna:

Zdravím mám dotaz, chtěl bych si vzít 100% hypotéku ke koupi nového bytu v Liberci který stojí asi 2.300.000. Ale problém je v tom že mám nějaké karty a asi dvě půjčky. A mě by zajímalo jakou banku byste mi doporučili? Rád bych si vzal třeba o 200.000 víc abych dopltil jak karty tak i půjčky. Ale také nevím když mám půjčky zda mi nějaká může dát 100%úvěr na byt děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

jste kaskadér. Jestli už těď máte nějaké dluhy a půjčky, pak se obávám, že vám hypotéku nedají nikde. Systém totiž nefunguje tak, že zajdete do banky a ohlásíte že si berete hypotéku.

A navíc, 100 procentní hypotéka znamená hypotéku na 100 procent z odhadní ceny a ne z té kupní.

Jaká je odhadní cena onoho bytu?

vlasatec*
hodnocení

0x
Jaký máte prijem? Na 2300000 budete potřebovat mimimalne 35000kc
au1

na 2,3m je potřeba asi 28 000 čistého příjem, aby to bylo vpohodě s rezervou, na knop to vidím tak kolem 22 000 čistého. ovšem s těmi úvěry 200 litrů, pokud jste těch 35 tisíc myslel čistého, pak by to mohlo odpovídat :)

hubas*

100% hypo je zbytčně vysoká úroková sazba, raději kombinovat. Např. hypo 80%+založit stavební spoření a ihned čerpat překlenovací úvěr. Většina realitek Vám zařídí zprostředkování hypo, je to v jejich zájmu a jsou různé kličky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]