Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ozdobná zeď do obyváku

Od: salamec odpovědí: 10 změna:

Ahoj.neví někdo jak se nazývá tento efekt na zdi případně jak jej vytvořit?..viz foto.díky

Ozdobná zeď do obyváku

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzacz*
hodnocení

2x

Tak něco podobného jsme měli kdysi v zasedačce, malíř to vyrobil tak, že na základní nátěr světlou barvou nanesl to "mramorování" tmavší barvou hadrem na podlahu. Jen nevím, jestli to umí každý malíř tak, aby to k něčemu vypadalo. A podobný dekor jsem viděl i na tapetách a na obkladových panelech.

salamec5

ano honzo..to bude ono!

ertl
hodnocení

1x
Myslim, ze to nalevo je skrinka. Tu koupite v nejakem obchodu s nabytkem, nebo si ji nechate udelat od nejakeho truhlare. To napravo je televize. Ta se da koupit temer v kazdem elektroobchode.
*smich*. To je vůl... ( nemyslím to osobně)
ertl

milan23*
hodnocení

0x
Vypadá to na Tadelakt neboli marocký štuk.

Nebo by to mohl být Benátský štuk,i když spíše to vypadá na asi marocký!

salamec
hodnocení

a není to nějaká imitace betonu?

milan23*
Myslíte jestli je tadelakt imitace betonu?
To určitě ne.Je to vlastně směs vápna a jílu.Používá se už stovky, ne li tisíce let.

hodnocení

0x

Dobrý den,

trochu mě to připomíná dekor, co jsem viděl v OBI v Polsku: katalog.obi.pl/... Ten Primacor Metaiczny.

Ale nevím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]